Performanţe pentru prahoveni, la Mondialele de Atletism U20

Stadionul „Kasarani Stadium” din Nairobi (Kenya) a găzduit, săptămâna trecută, cea de-a 18 ediție a Campionatelor Mondiale de Atletism rezervate juniorilor 1 (U20). România a fost reprezentată la acest eveniment de 18 sportivi (11 la feminin și șapte la masculin).
Printre cele mai bune rezultate obținute de delegația tricoloră s-a numărat și cea realizată de ștafeta masculină de 4×400 m, pregătită de profesoara Maria Andrei, de la Clubul Sportiv Școlar Ploiești, care a ocupat locul al șaptelea (3:10,07 – record personal al sezonului).
Finalist la Europene, la proba de 400 m, atletul de la CSȘ Ploiești, Andrei Remus Niculiță, a contribuit la performanța ștafetei tricolore de la Mondialele din Kenya, din echipă făcând parte și Denis Toma, Mark Fandly, Adrian Boboc.
În lotul României la competiția mondială s-a mai aflat și prahoveanca Andreea Iuliana Lungu (CSȘ „Constantin Istrati” Câmpina, antrenoare Mihaela Marin), care s-a calificat în finala probei de aruncare a discului, încheind pe locul 10, cu o aruncare care a măsurat 46,73 m.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*