Periamul, în Cupă – prima „stație“ a Progresului Pecica sub semnătura lui Bălu! Găvruță: „Nu cred că vom avea probleme“

Progresul Pecica va juca miercuri primul meci oficial din noul sezon, pe terenul Avântului Periam, în turul trei al Cupei României. Formația antrenată din această vară de Sorin Bălu a disputat șase partide amicale, dintre care patru s-au încheiat la egalitate (0-0 cu Crișul, 1-1 cu Hațeg, 0-0 cu Curtici și 3-3 cu Ghiroda), iar două cu înfrângeri (1-3 cu Buziaș și 1-2 cu Cermei).

Dorel Găvruță, președintele Progresului, a vorbit despre presezonul echipei sale: „Sunt foarte mulțumit de conducerea tehnică și lotul pe care îl avem în acest sezon. Odată cu venirea lui Gabor avem un lot de 22 de jucători, un lot echilibrat, avem și mulți tineri, am promovat și din pepiniera proprie, suntem bine, zic eu. Nu este echipa mai slabă ca în anii trecuți, chiar dacă în amicale nu am strălucit, sigur că un cantonament de vară a indus oboseală multă ce s-a disipat în câteva săptămâni și a influențat și meciurile amicale care au urmat. Amicalele contează doar ca moral, sunt convins că în campionat vom face o figură bună”.

Conducătorul echipei arădene s-a pronunțat și în legătură cu debutul în competițiile oficiale. „Sigur că așteptăm rezultate din meciurile oficiale, chiar dacă azi suntem abia la 70-80% din potențial, miercuri în Cupă ne dorim victoria. Contează foarte mult primul meci oficial, iar dacă Periam este așa cum o știm, nu cred că vom avea probleme, îi vom bate chiar pe propriul lor teren. Am toată încrederea în antrenor și jucători că se vor mobiliza exemplar. Am vorbit în acest sens cu Sorin Bălu, are libertate deplină la echipă, miercuri va face cea mai bună echipă pentru a merge mai departe în Cupa României. Ne dorim să aducem la Pecica echipe cu nume din eșaloanele superioare. O victorie sau mai multe în Cupa României ar da încredere și curaj jucătorilor în îndeplinirea obiectivului pe care ni l-am propus. Având în vedere evoluțiile din anii trecuți, în campionat nu putem să ne propunem mai puțin decât intrarea în play-off-ul de 4 echipe.”

Partida dintre Avântul Periam (antrenată din această vară de Cosmin Mânecan) și Progresul Pecica va avea loc mâine, de la ora 17:30, pe terenul formației timișene.

Formații probabile:

Avântul Periam: Holca – Siminiceanu, Artimon, Petric, Mager, Toma, Trandu, Olteanu, Maier, Gălățan, Arjocan

Progresul Pecica: Zamfir – Tambor, Telescu, Wild, Podină – Ștefan, Arsene, Oancia, Răchită – Enciu, Capătă.

0
0

Articolul Periamul, în Cupă – prima „stație“ a Progresului Pecica sub semnătura lui Bălu! Găvruță: „Nu cred că vom avea probleme“ apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*