Personalizarea lenjeriilor de pat pentru hoteluri. Cat de mult conteaza sa ai lenjerii personalizate in unitatile de cazare?

Personalizarea lenjeriilor de pat pentru hoteluri. Cat de mult conteaza sa ai lenjerii personalizate in unitatile de cazare?

O camera de hotel spune foarte multe despre afacerea respectiva si despre implicarea proprietarilor. Cu cat camerele de hotel sunt mai ingrijite si arata mai bine, cu atat vom avea si mai multi clienti si acestia vor reveni in unitatile de cazare ori de cate ori au ocazia. Un aspect important al lenjeriilor din camerele de hotel este legat de personalizare. Personalizarea unor lenjerii de pat nu inseamna doar dimensiuni potrivite pentru paturi, ci si cromatica, design adaptate pentru a reflecta valorile brandului si a se integra cat mai bine in decor, designul existent in camera, in tematica.

Desi nu se acorda atat de multa importanta personalizarii, ea este esentiala daca vrem sa fim diferiti in comparatie cu alte afaceri asemanatoare. Prin personalizare pe lenjerii si seturi poate aparea sigla, logo-ul hotelului, diverse elemente de branding, poate un slogan, un mesaj care reflecta valorile brandului. Cromatica dominanta la nivelul brandului va fi inclusa in lenjerii de pat de la firme cu experienta, producatorii vor realiza doar lenjerii in culorile dorite, in nuante diverse, eventual cu imprimeu deosebit. Ideea este ca personalizarea sa fie facuta cat mai bine si la modul profesional de fiecare data. In locul lenjeriilor albe banale clientii vor descoperi in fiecare camera lenjerii colorate, un decor primitor si lenjerii confortabile, in care se vor simti foarte bine.

Conteaza foarte mult sa ai lenjerii de pat horeca in unitatile de cazare, dar e si mai important sa stii ce fel de personalizari sa ceri. Producatorii de lenjerii de calitate, cum este si Alpaca’s, au cei mai buni profesionisti din domeniu, vor pune in practica toate ideile de personalizare pentru lenjerii pat horeca si vor aduce un plus de eleganta pentru lenjeriile livrate oriunde in tara. Personalizarea spune mult si despre implicarea patronilor si a administratorilor, despre cat de mult tin acestia la clientii lor si la confortul oferit. Daca ai lenjerii de pat hotelier personalizate vei transmite urmatorul mesaj clientilor: stim cat de important este confortul si am vrut sa va oferim lenjerii deosebite, pentru o sedere cat mai placuta, am vrut sa fim altfel decat toata lumea. Si e un mesaj excelent pe care clientii il vor aprecia si asta se va vedea si in cifrele de cazare.

Lenjeriile personalizate isi dovedesc importanta pentru hoteluri sau pensiuni si atunci cand acestea sunt la inceput si inca nu au baze de clienti, vor sa atraga clientii. Un client care a tot fost in hoteluri si a vazut aceleasi lenjerii albe sau rosii, roz va alege o unitate de cazare unde va avea si altceva, ceva deosebit in fiecare camera. Clientii moderni vor sa testeze, sa experimenteze, vor sa aiba cele mai bune spatii de cazare si cele mai confortabile. Iar prin personalizarea unor lenjerii de pat hotel pret bun le oferi aceasta ocazie unica de a experimenta si de a sta si in altfel de camere, cu lenjerii deosebite.

Prin personalizarea prin care trece o lenjerie de pat pentru hotel orice lenjerie isi va mari si valoarea, va arata si mai bine, va fi mai eleganta si mai usor de folosit in camerele care au deja o tematica, o anumita cromatica. Faptul ca poti avea si elemente de branding pe lenjerii, culori care sa se regaseasca si in brand, in firma e un mare avantaj pe o piata in care e foarte greu sa te diferentiezi raportat la multe alte afaceri asemanatoare.

Alpaca’s este printre putine firme producatoare si distribuitoare de produse hoteliere si lenjerii de pat de calitate care ofera si personalizare rapida, in functie de nevoile fiecarui client. Toate lenjeriile pentru hotel sau pensiune sunt din bumbac 100%, au tesaturi moi si usor de intretinut, iar materia prima este adusa din Pakistan. Se pot personaliza de la dimensiune la culori sau texturi, depinde ce isi doreste fiecare client, poate aparea si logo-ul hotelului sau orice elemente vizuale pe fiecare lenjerie.

Cu lenjeriile de pat din ofertele Alpaca’s ai confort sporit in fiecare camera, paturile vor arata foarte bine, lenjeria se va aranja usor si va rezista bine la uzura si la spalari succesive. Magazinul online asigura livrare rapida, preturile se negociaza usor, consultanta de specialitate este prezenta non-stop, pentru achizitii rapide si cat mai bune, adaptate afacerii detinute.

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*