Peste 1.200 de posturi de ofiţeri de poliţie – scoase la concurs

F. T.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției Române, instituţia organizează concursuri pentru ocuparea a 1.210 posturi de ofițer de poliție, prin trecerea agenților de poliție în corpul ofițerilor.
Posturile scoase la concurs prin trecere în corpul ofițerilor sunt în specializările: acțiuni speciale; arme, explozivi și substanțe periculoase; cazier judiciar statistică și evidențe operative; centrul operațional; cercetarea și prevenirea criminalității; combaterea criminalității organizate; comunicații și informatică; criminalistică; financiar; informare și relații publice; învățământ; investigarea criminalității economice; investigații criminale; logistică; operațiuni speciale; ordine publică; resurse umane; reținere și arestare preventivă; rutieră; siguranță școlară; structura de securitate și transporturi.
În comunicatul de presă amintit se mai precizează faptul că „peste 90% dintre posturile scoase la concurs sunt în cadrul structurilor operative, majoritatea la investigații criminale, investigarea criminalității economice și ordine publică.
Înscrierile se fac on-line, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs, până la data de 28 decembrie 2020. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente”.
Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor pot fi găsite pe siteul: https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs și pe site-urile unităților teritoriale de poliție – https://www.politiaromana.ro/ro/politia-romana/unitati-teritoriale.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*