„Peste 10.000 de morți. Oameni căzuți cu fața în jos”. Anunt devastator in postul Pastelui

Maria Ghiorghiu a avut o nouă viziune cutremurătoare. Potrivit cunoscutei clarvăzătoare, vor fi 10.000 de morți.

„Dragii mei,
În această noapte,în timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune ceva cutremurător.
Glasul spunea așa:

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

„Peste zece mii de morți .”

Clipă în care,văd o stradă în dreapta mea și oameni căzuți cu fața în jos, oameni fără suflare. Dragii mei, este cumplită aceste veste. Este cumplit ,ca să se piardă atâtea vieți.
De ce și-n ce context vor muri atâția oameni,eu nu cunosc; nu mi s-a descoperit.

Oferte de nerefuzat.Agentia Mara International Tour va propune un nou circuit: Portugalia- plecare cu avionul din Budapesta

Ceea ce putem face cu toții, este ca să ne plecăm genunchii și să aducem multă Rugăciune în fața Prea Sfintei Treimi și a Măicuței Domnului,cerând îndurare,milă și iertarea păcatelor noastre.

Să ne rugăm fraților, chiar și-atunci când nu avem timp! Cum?

În gândul nostru, în inima și-n sufletul nostru! Dumnezeu și Măicuța Domnului chiar ne aude Rugăciunea inimii,chiar ne cunoaște gândul și dorință noastră,lacrimile și suferința noastră.

Așa să ne ajute MÂNTUITORUL nostru IISUS HRISTOS și PREA SFÂNTĂ NĂSCĂTOARE de DUMNEZEU, Pururea Prea Curată Fecioară Măria,Cărora Li se cuvine toată cinstea ,slavă și închinarea,Amin!”, a fost premoniția cutremurătoare a Mariei Ghiorghiu.

Cunoscuta clarvăzătoare Maria Ghiorghiu ar fi prezis incendiul din Colectiv, în urma căruia au murit 65 de persoane, și decesul judecătorului Stan Mustață, care a murit în închisoare.

Sursa: wowbiz.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*