Peste 230 de tineri s-au înscris în Youth Council anul acesta

Miercuri, 21 aprilie, e ultima zi în care te poți înregistra pe Academia by FRF pentru YC ‘21.

Mai sunt 5 zile până la Youth Council ’21 și peste 230 de tineri s-au înscris în ediția de anul acesta.

Între 26-29 aprilie, 10 speakeri – atât profesioniști în lumea sportului național și european, cât și sportivi de performanță – vor sta de vorbă cu participanții de anul acesta și îi vor ghida în a-și stabili propriile obiective de dezvoltare profesională, prin puterea exemplului, implicare și educație.

Diana Pirciu, Project Manager FRF: „Mai sunt cinci zile până la Youth Council ’21 și sunt mândră că anul acesta echipa de organizare a evenimentului e formată 100% din alumni YC! Este unul din evenimentele cu tradiție ale FRF și în ultimii cinci ani am format o comunitate de sute de tineri pasionați de sport, care chiar își doresc să se implice și să-și lase ideile și amprenta în dezvoltarea sportului românesc. Tinerii sunt viitorul României și cred că prin educație și implicare în formarea lor profesională putem face schimbări pozitive împreună atât la nivelul comunităților în care lucrăm și ne petrecem timpul fiecare dintre noi, dar și la nivel național, prin munca noastră și determinarea de a duce lucrurile mereu spre mai bine. Cred că sportul are darul de a motiva și încuraja tinerii să nu își piardă niciodată energia și determinarea. Prin Youth Council și, începând de anul acesta, prin Academia Națională de Fotbal și platforma de e-learning Academia by FRF, exact asta încercăm să facem – să contribuim la dezvoltarea educației sportive în România și să creștem viitorii lideri din sport.”

Cum te înscrii?

E simplu! Intră pe Academia by FRF și creează-ți un cont. Apoi, din lista de Programe alege Youth Council și înscrie-te în program. În zilele următoare Echipa Youth Council va lua legătura cu tine să se asigure că nu ratezi nici un moment din experiența YC ’21!

Lansat în 2017, Youth Council își propune să devină unul dintre cele mai importante programe de leadership sportiv pentru tineri din Europa și din lume. Misiunea programului este de a se implica activ în educația profesioniștilor din fotbal cu scopul de a forma o comunitate de lideri care produc schimbări pozitive în sportul românesc.

Despre Youth Council
Programul Youth Council este realizat cu sprijinul Fundației Friedrich Naumann și face parte din propunerea Federației Române de Fotbal de a educa oamenii implicați în fenomenul fotbalistic. În cele cinci ediții, aproape 300 de participanți au interacționat cu personalități din lumea sportului și au contribuit la dezvoltarea comunității sportive prin idei și proiecte de echipă.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*