Peste 250 de angajați de la Autoliv Lugoj și Reșița, vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2


Compania Autoliv se alătură demersului autorităților de încurajare a populației de a se vaccina împotriva virusului SARS-CoV-2. Pentru a veni în sprijinul angajaților, a început colaborarea cu insituțiile locale implicate în campania de vaccinare.

După ce săptămâna trecută s-a desfășurat prima campanie la Divizia Autoliv Textile din Reșita, în colaborare cu Centrul de Vaccinare din Anina, miercuri s-a dat startul vaccinării la Divizia din Lugoj, în colaborare cu DSP Timiș și Centrul de Vaccinare “Lavinia Miloșovici” din Lugoj.

”În zilele de miercuri, 28 aprilie și joi, 29 aprilie, sunt programați la vaccinare angajații societății Autoliv și vor mai urma alte mari societăți din Lugoj”, ne-a declarat dr. Corina Damian, coordonatoarea Centrului de vaccinare de la Lugoj.

“Am ales să mă vaccinez pentru că îmi doresc să revenim cât mai repede la normalitate, să ne putem desfășura activitatea în siguranța, să ne simțim din nou liberi. M-am vaccinat pentru a mă proteja pe mine, pentru a-mi proteja familia, colegii, prietenii. Dacă ții la cei apropiați, vaccinează-te! Ai grijă de tine, ai grijă de mine! – este mesajul pe care Nicolae Dogaru, Plant Managerul Diviziei Textile Lugoj și Reșița îl transmite angajaților și familiilor acestora, precum și comunității locale.

Pe listele de doritori s-a înscris încă 200 de persoane

Până în prezent au fost vaccinate peste 250 de persoane care lucrează la Autoliv Lugoj și Reșița, în timp ce pe listele de doritori mai sunt înscrise alte aproape 200 de persoane. Campania de vaccinare va continua și in săptămânile următoare, atât la Lugoj, cât și la Reșița.

Într-un comunicat transmis redacției de conducerea Autoliv, se menționează că ”încă de la începutul pandemiei, Autoliv a susținut acțiunile întreprinse de autorități pentru împiedicarea răspândirii virsului SARS-CoV-2, prin acțiuni de conștientizare în rândul angajaților, precum și prin campanii de testare și asigurare a materialelor de protecție necesare”.

Cristian Ghinea

Articolul Peste 250 de angajați de la Autoliv Lugoj și Reșița, vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*