Peste o sută de lugojeni s-au vaccinat în ziua de Paște

Centrul de vaccinare de la Sala Sporturilor ”Lavinia Miloșovici” (situat pe str. Caransebeșului, lângă Lidl), a funcționat non stop, inclusiv în zilele de Paști și Florii.”În ziua de Paști, la centrul nostru s-au vaccinat peste 100 de persoane. Dintre aceștia, 96 s-au imunizat cu serul produs de Pfizer, iar 13 au fost vaccinați cu Astra Zeneca, după programare. În ziua de Florii, în 25 aprilie, pe lângă cei 96 de vaccinați cu Pfizer, au mai fost 26 cu Astra Zeneca. Dintre aceștia, șase s-au prezentat doar cu buletinul. Din 16 aprilie, peste 100 de lugojeni au profitat de această facilitate pentru imunizarea cu serul produs de Astra Zeneca – Vaxzevria”, ne-a declarat dr. Corina Damian, coordonatoarea centrului de vaccinare din Lugoj.

Încă 102 programați la Autoliv

Așa cum am mai spus, campania de vaccinare a ajuns și la multinaționalele din oraș. În zilele de miercuri, 28 aprilie, și joi, 29 aprilie, au fost vaccinați cu serul Pfizer 175 de angajați ai societății Autoliv din Lugoj.

”Joi, 6 mai, ne vom deplasa din nou acolo cu echipa mobilă, având programați pentru vaccinare cu Pfizer încă 102 angajați”, a precizat dr. Corina Damian.

Fluxul de vaccinare cu Pfizer de la Sala Miloșovici are în prezent capacitatea de 96 de locuri, care sunt ocupate zilnic, adresabilitatea fiind foarte mare. Cei care doresc să se imunizeze cu Astra Zeneca (Vaxzevria) se pot înscrie ca și până acum, fără programare, folosind doar buletinul.

Programul de înscriere este zilnic între orele 8 dimineața și 19. Dr.

Corina Damian reamintește lugojenilor care au făcut în alte orașe prima doză de vaccin (indiferent de producător), că rapelul se poate reprograma la Lugoj, evident, cu respectarea intervalului indicat la prima vaccinare.

Articolul Peste o sută de lugojeni s-au vaccinat în ziua de Paște apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*