Petre, extrem de sincer după eșecul cu FCSB: „Aș fi dorit să joc mai mult, să recunoaștem că și 11 contra 11 au fost peste noi! Avem emoții în play-out”

Dintre cei doi atacanți care au îmbrăcat recent tricoul lui FCSB, Laszlo Balint l-a ales pe Ioan Hora pentru un tricou de titular în această seară. Adi Petre a intrat pe teren după 68 de minute și i-a oferit un balon bun lui Erico, dar brazilianul nu a pus forță în lovitura sa de cap.

Altfel, „vârful” arădean nu a apărut periculos în careul advers, în nota colegilor săi de altfel. „Știam că vom avea un meci greu, știam că sunt o echipă foarte bună, sincer și în prima repriză, 11 la 11, au fost peste noi. Au avut ocazii, pe când noi trebuie să lucrăm la acest aspect, pentru că avem nevoie de ocazii, de goluri, pentru a pune în valoare ce lucrăm la antrenamentede goluri. Puteam să și egalăm, dar era un rezultat mincinos pentru ce s-a jucat în această seară. Speram ca la acest meci să rupem acest blestem dar asta este, mergem la Craiova să recuperăm punctele”, a spus Petre la finalul disputei cu FCSB.

Fostul internațional de tineret nu a ascuns faptul că ar fi dorit să joace mai mult împotriva echipei sale. „A fost o motivație pentru mine, aș fi dorit să joc mai mult, dar nu iau eu deciziile. Sunt mulțumim și cu atât,   am încercat să îmi ajut echipa, puteam să egalăm, dar asta este. Acum că le-am înfruntat și pe CFR Cluj și pe FCSB, trebuie să recunoaștem că au jucat un fotbal mai bun decât noi. Trebuie să fim corecți și să vedem cum putem îmbunătăți să ne ridicăm la nivelul lor”, a adăugat Petre.

Asemenea lui Laszlo Balint, atacantul de 23 de ani nu a mai vorbit de play-off, ci: „Avem emoții în play-out, orice echipă este supusă acestui stres. Trebuie să câștigăm meciuri cu contracandidatele pentru a ne îndeplini obiectivul de a rămâne în prima ligă”.

Adrian Petre rămâne doar cu golul marcat în Cupă la UTA de la revenirea acasă, la începutul lunii februarie.

0
0

Articolul Petre, extrem de sincer după eșecul cu FCSB: „Aș fi dorit să joc mai mult, să recunoaștem că și 11 contra 11 au fost peste noi! Avem emoții în play-out” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*