Petre, la primul său tricou de titular de la revenirea la UTA: „Ținând cont de cum s-a desfășurat jocul, putem spune că e un punct câștigat”

Adrian Petre a primit primul său tricou de titular de la revenirea la UTA și a jucat 90 de minute în duelul terminat la egalitate (1-1) de arădeni, la Buftea, contra Chindiei.  Golul de la Cluj, din Cupa României, nu a fost dublat de un al doilea și în campionat, deși atacantul de 23 de ani a avut câte o ocazie importantă în fiecare repriză. Mai întâi, Căpușă a salvat la sacrificiu din fața sa, iar apoi șutul său din 12 metri s-a dus peste poartă.

Până la urmă, „Bătrâna Doamnă” a evitat a doua înfrângere într-o săptămână, prin reușita lui Erico da Silva. „Ținând cont de cum s-a desfășurat jocul, putem spune că e un punct câștigat. Ne doream să câștigăm acest meci, dar la cum s-a desfășurat partida suntem mulțumiți cu acest egal. Au marcat destul de repede și s-au închis, în a doua repriză am dominat complet, puteam să câștigăm. Și ei au jucat pe același teren, nu putem decât să fim mulțumiți de acest egal. Atât timp cât în fiecare zi muncesc alături de colegi, sunt sigur că în cel mai scurt timp mă voi integra în totalitate. Probabil că un timp îmi va fi puțin ciudat, dar deja încep să mă simt bine alături de colegii mei”, a spus „vârful” arădenilor la finele disputei cu Chindia.

Adrian Petre încearcă să uite cât mai rapid experiențele grele avute la FCSB și Cosenza și speră ca de la UTA să ajungă din nou în naționala de tineret, pentru Campionatul European. „A fost un an complicat pentru mine, nu pot decât să uit ceea ce a fost și să privesc spre viitor. Cu încredere și muncă sunt sigur că voi ajunge unde mi-am propus. A fost important pentru mine să învăț din aceste experiențe, eu cred că am făcut-o destul de bine și mă simt mult mai pregătit acum pentru ceea ce va urma în viitor. Campionatul European este cel mai apropiat obiectiv, dar mai sunt destule meciuri de jucat și sunt conștient că am nevoie de multe cifre și multe minute pentru a ajunge acolo”, a mai explicat atacantul arădean pentru prosport.ro

Petre a ajuns acasă în noaptea de sâmbătă spre duminică și a bifat deja primele 135 de minute stagionale la UTA.

FOTO: prosport.ro

 

0
0

Articolul Petre, la primul său tricou de titular de la revenirea la UTA: „Ținând cont de cum s-a desfășurat jocul, putem spune că e un punct câștigat” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*