Petre nu are COVID, absența lui s-a simțit în remiza albă cu Botoșaniul: „Era titular, dar nu am riscat în contextul ultimelor evenimente de la echipă”

Dacă problemele în apărare erau arhi cunoscute încă de la începutul săptămânii trecute, UTA s-a trezit astăzi, la câteva ore înainte de jocul cu Botoșaniul și fără atacantul său de careu. Adi Petre nu s-a simțit bine aseară, i s-au făcut două teste rapide de COVID și cum cel de dimineață a fost neconcludent, stafful tehnic și cel medical a decis să-l izoleze preventiv pe fotbalistul arădean.

Așadar, titular în atacul „roș-albilor” cu FC Botoșani a fost Hora, fotbalistul care a ratat cea mai mare ocazie a echipei sale în această seară, fiind schimbat la pauză cu Albert Voinea. Fostul atacant al lui Turris nu și-a creat nicio ocazie de gol, impresia generală fiind că UTA-ei i-a lipsit enorm Petre contra trupei lui Croitoru. Iar regretul este cu atât mai mare cu cât rezultatul testului PCR al fostului internațional de tineret, sosit în această seară, este negativ. „Am preferat să nu riscăm nimic și cu toate că se simțea bine astăzi, chiar ne-a spus că vrea să joace. Era titular din punctul meu de vedere, dar – din păcate – a intervenit această situație și în contextul ultimelor evenimente de la echipa noastră (n.a. cu 8 cazuri de COVID în vestiarul UTA-ei) am considerat că e imperios necesar să luăm această măsură”,a motivat Laszlo Balint, absența „vârfului” său într-o intervenție telefonică la Digi Sport.

Tot antrenorul arădenilor a mai spus că are mare încredere în revenirea lui Petre la forma care l-a dus la echipa națională de tineret. „Dacă nu aș fi crezut în potențialul și valoarea sa nu aș fi acceptat transferul lui. Categoric, toată lumea de la club are încredere în el și foarte important este faptul că a venit cu o atitudine și o mentalitate corectă pentru tot ce înseamnă viitorul lui. Își dorește foarte mult să revină la forma care l-a adus în lumina reflectoarelor, dacă îmi permiteți expresia. Sunt sută la sută convins că în momentul în care o va ține pe această linie a atitudinii și a motivație, pentru că a venit foarte motivat la UTA, va reveni la forma care l-a făcut să se afirme ca u atacant al naționalei de tineret. Eu eu mai zic că ar putea avea un viitor inclusiv pentru naționala mare României”, a mai afirmat Laszlo Balint.

Așadar, în cazul lui Petre vorbim despre o simplă răceală pe care utistul și-o va trata și mâine acasă, iar de miercuri ar trebui să revină la antrenamente alături de colegii săi.

0
0

Articolul Petre nu are COVID, absența lui s-a simțit în remiza albă cu Botoșaniul: „Era titular, dar nu am riscat în contextul ultimelor evenimente de la echipă” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*