Petre, o enigmă pentru Balint: „El trebuie întrebat…avem pretenții și așteptări, însă nu doar el este subiectul discuției din această seară”

Titular din nou la UTA după două etape în care a intrat de pe bancă în lupta, în deplasarea de la Dinamo chiar în minutul 90, Adrian Petre a reușit primul său assist de la revenirea de la Arad. Insuficient, s-ar spune, din moment ce arădenii se așteaptă și la goluri din partea internaționalului de tineret, care în Liga I încă nu a înscris pentru „Bătrâna Doamnă”.

Ocazii a avut și astăzi, la una dintre ele Mușat respingând de pe linia porții, iar la cealaltă a trimis exact în brațele lui Greab. Întrebat după meci de ce Adi Petre nu rezistă pe teren tot meciul sau ce se întâmplă cu el, Laszlo Balint a spus următoarele: „El trebuie întrebat acest lucru. Am avut discuții inclusiv astăzi cu el, avem pretenții, avem așteptări atât eu, cât și conducerea și suporterii…dar nu doar de la Adi Petre, pentru că nu doar el este subiectul discuției din această seară. E adevărat că a avut două ocazii pe care trebuia să le trateze mult mai responsabil și să ia o decizie mult mai bună în acele momente, dar, repet, nu la Adi Petre trebuie să ne raportăm, ci la evoluția pe ansamblu. Fiecare trebuie să își facă o analiză foarte corectă și foarte rapidă, în așa fel încât sâmbătă să câștigăm”.

De menționat ar fi că în ultimele 9 partide oficiale ale UTA-ei, două au fost golurile venite din partea unor fotbaliști de profil ofensiv: Hora, cu Viitorul și Miculescu, cu Dinamo, din primele două etape ale play-otului Ligii I.

FOTO: Ciprian Petcuț

0
0

Articolul Petre, o enigmă pentru Balint: „El trebuie întrebat…avem pretenții și așteptări, însă nu doar el este subiectul discuției din această seară” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*