Petre s-a întors cu gol la UTA: „Nu mă încălzește cu nimic pentru că echipa a pierdut! Le cerem scuze fanilor, dar trebuie să creadă în continuare în noi”

UTA a arătat foarte rău în prima repriză a meciului de Cupă cu Universitatea Cluj, așa că (re)debutul lui Adrian Petre în „alb-roșu” era previzibil. Atacantul de 22 de ani a jucat o repriză întreagă, dar a fost cu adevărat periculos doar în final. Mai întâi, a lovit bara transversala dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri, iar la ultima fază a partidei a culcat doi fundași, înainte de a-l bate pe Muțiu pentru golul de 2-1 cu care s-a și încheiat meciul în favoarea „șepcilor roșii”.

Așadar, „Bătrâna Doamnă” ratează primul obiectiv stagional, dar își regăsește golgheterul din stagiunea 2016-2017. „Din nefericire am produs o surpriză negativă. Ne pare rău, nu am intrat pe teren focusați, nu avem nici o scuză, totul a decurs contra noastră încă de la început. Am avut destule ocazii, dar trebuie să muncim mai mult. Și eu personal am de muncit mai mult, pentru că doar așa pot ajuta echipa și asta mă interesează cel mai mult. Ăsta este fotbalul, trebuie să trecem peste aceste momente grele, să ne strângem pentru următorul meci. În seara asta ne gândim la acest meci, dar de mâine trebuie să pregătim următoarea partidă. Le cerem scuze fanilor, nu le cade bine, cum nici nouă nu ne cade bine acest eșec. Dar, trebuie să creadă în continuare în noi și vedem ce putem scoate sâmbătă contra Chindiei”, au fost cuvintele atacantul utist la primul meci în tricoul echipei de suflet după trei ani și 9 luni.

Întrebat despre obiectivele sale odată cu revenirea la Arad, Petre a declarat următoarele: „Mă interesează mai mult să fiu cu UTA în play-off, cred că avem șanse reale. Din păcate, am ieșit din Cupă, dar ne putem concentra pe play-off. Adică trebuie să avem în minte acest lucru și să tragem pentru acest lucru. Personal vreau să joc cât mai multe jocuri, să dau cât mai multe goluri, să ajut echipa și să prind Campionatul European de tineret, care pentru mine este un target. Dar pe primul plan este echipa, este UTA”.

Internaționalul de tineret a marcat pentru prima oară după 5 luni, ultima sa reuşită fiind în partida nebună de UEFA Europa League pe care FCSB a câștigat-o contra sârbilor de la Backa Topola (6-6 după 120 de minute și 5-4 la penalty-uri): „E bine că am spart gheața foarte repede, dar nu mă încălzește cu nimic pentru că echipa a pierdut” a încheiat Petre.

Ultimul gol al lui Petre în tricoul UTA-ei a fost pe 15 iunie 2017, în returul barajului de promovare pierdut de utiști cu 1-3 contra lui ACS Poli Timișoara, la Șiria.

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto

0
0

Articolul Petre s-a întors cu gol la UTA: „Nu mă încălzește cu nimic pentru că echipa a pierdut! Le cerem scuze fanilor, dar trebuie să creadă în continuare în noi” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*