Petre se repune în joc din vară la UTA: „Din câte am vorbit cu conducerea voi rămâne, nu am niciun resentiment față de antrenorul echipei, am nevoie de încrederea suporterilor”

Adrian Petre nu a trecut prin cea mai bună perioadă în sezonul recent încheiat. Atacantul arădean a evoluat pentru trei formații, FCSB, Cosenza și UTA, dar nu a impresionat la niciuna dintre ele. De la revenirea acasă, în culorile echipei „roș-albe”, fotbalistul de 23 de ani a marcat o singură dată, chiar la primul meci, în luna februarie, în jocul de Cupă pierdut de UTA la Cluj, cu „U”, 1-2.

În ultimele două runde ale campionatului, Petre nici nu a mai prins loc nici pe bancă, Laszlo Balint manifestându-și și public nemulțumirea față de elevul său. Din declarațiile lăsate și la începutul acestei săptămâni, odată cu reînnoirea contractului pentru tehnicianul „Bătrânei Doamne”, „mariajul” părea că se destramă, însă, cel puțin din partea lui Adi Petre nu pare să se pună problema de așa ceva. Fotbalistul e dispus să se repună în joc din această vară și să o ia de la capăt și în relația cu Balint. „Mai am un an de contract, din ce am vorbit cu conducerea clubului voi rămâne la UTA. Sunt conștient că nu am fost ce ar fi trebuit să fiu în acest sezon și mai știu că, cu o pregătire bună, cu un cantonament bun alături de echipă de la bun început, va fi altfel situația. Sunt conștient că pot să îmi pun altfel în valoare calitățile pentru echipă. Am fost afectat că nu am prins lotul în ultimele două meciuri, dar în fotbal se întâmplă. Trebuie să trec peste asta și să învăț din aceste lucruri. Pe viitor sper să nu se mai repete, totul depinde de mine. Nu vreau să vorbesc despre ce a declarat domnul Balint, sau despre ce se declară în general despre mine, dar din partea mea nu există vreo problemă vis-a-vis de antrenorul pe care îl avem. Probabil, după vacanță vor fi mai multe discuții și atunci vom vedea în ce stadiu suntem. Deocamdată, din partea mea nu există nici un fel de problemă, nici un resentiment față de dânsul, sper să revenim din vacanță mai puternici și să formăm legăturile de care avem nevoie pentru un sezon și mai bun”, nea declarat astăzi Petre, prezent la acțiunea de vaccinare organizată de Primăria Arad la stadionul „Francisc Neuman”.

UTA va începe sezonul viitor cu suporteri în tribune, după aproape un an și jumătate în care „roș-albii” au simțit lipsa fanilor. „De abia așteptăm să revină suporterii, personal asta așteptam de când am revenit la UTA, să simt atmosfera de pe noul stadion. Ne gândim de pe acum cum o să fie când va începe campionatul, alături de suporterii noștri prezenți în număr cât mai mare pe stadion. Simțim și noi că lucrurile vor reveni încetul cu încetul la normal. Chiar și astăzi la stadion, suporterii care s-au vaccinat și au vorbit  cu mine mi-au dat un boost de încredere. Aveam nevoie de încrederea lor, de spiritul lor, pentru mine contează foarte mult ca fanii UTA-ei să mă sprijine. Crescând aici, pentru mine e un alt sentiment față de ceilalți. Mă bucur foarte mult că sunt alături de mine și sper să fie alături de întregul lot, pentru că suntem o echipă și avem mare nevoie de ei”

Petre a înscris doar două goluri în 28 de partide în sezonul recent încheiat: unul pentru FCSB împotriva sârbilor de la Backa Topola în preliminariile Europa League și acela de pe Cluj Arena, împotriva Universității, în optimile Cupei României.

0
0

Articolul Petre se repune în joc din vară la UTA: „Din câte am vorbit cu conducerea voi rămâne, nu am niciun resentiment față de antrenorul echipei, am nevoie de încrederea suporterilor” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*