Petrea a simțit cum a trecut glonțul: „Fotbalul te poate pedepsi, puteam să luăm gol la ultima fază”

Ca și CFR Cluj, liderul FCSB a profitat de labilitatea pe care UTA s-a obișnuit să o arate pe teren propriu. Orice ce s-ar zice, arădenii joacă cu totul altceva acasă deât pe terenuri străine, iar rezultatele sunt o consecință firească a acestui fapt.

Și, totuși, bucureștenii, care s-au jucat cu ocaziile după eliminarea lui Isac din finalul primei părți, au scăpat ca prin urechile acului cu cele trei puncte și asta pentru că David Miculescu a avut pe cap golul de 1-1 în primul minut al prelungirilor. „Important este că am câștigat. Am avut o sumedenie de ocazii, le-am tratat cu lejeritate, iar fotbalul te poate pedepsi, puteam să luăm gol la ultima fază. Trebuia să decidem meciul mult mai repede. I-am atenționat de la pauză să fim la fel de serioși, le-am spus că trebuie să marcăm la fiecare fază. Am avut multe situații, ține de concentrare. Trebuie să învățăm din astfel de jocuri, trebuie sa fructificăm ocaziile mai repede, altfel ar fi fost evoluția și rezultatul”, a spus Toni Petrea, la finalul meciului de la Arad.

Singura pierdere a celor de la FCSB în răcoroasa seară de la Arad e Radunovici, care va fi suspendat la derby-ul cu CFR Cluj după ce a încasat „galbenul” după disputa cu Antal. „A luat un cartonaș cam usor, și el și Antal. Nu cred că trebuia centralul să ia o astfel de decizie, dar asta este, mergem înainte. Avem soluții să-l înlocuim pe partea stângă. Cu CFR-ul este un meci important, dar nu cred că va fi decisiv. Va fi o luptă acerbă, însă noi ne dorim să câștigăm și apoi să ne pregătim de ultimele două meciuri și de play-off. Mai sunt trei meciuri foarte grele, mai avem jocuri cu Craiova și Sepsi, va fi foarte dificil. Ar fi foarte bine dacă am avea o diferență de puncte la finalul campionatului regular, însă e clar că totul se va decide în play-off”, a adăugat tehnicianul „roș-albaștrilor”.

FCSB a bifat al patrulea meci la rând fără gol încasat, iar UTA al treilea fără gol înscris pe teren propriu.

FOTO: prosport.ro

0
0

Articolul Petrea a simțit cum a trecut glonțul: „Fotbalul te poate pedepsi, puteam să luăm gol la ultima fază” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*