Petrea: „UTA va avea dublă motivație, a câștigat un singur meci acasă și e destul de aproape de play-off”

FCSB vine la Arad după ce a reușit să-și păstreze dramatic prima poziție în clasamentul Ligii 1. Formația bucureșteană s-a impus cu 1-0 pe Arena Națională contra lui Gaz Metan Mediaș, prin golul marcat de Florin Tănase în al doilea minut al prelungirilor.

Mâine, trupa antrenată de Toni Petrea va evolua pentru prima dată pe noul „Francisc Neuman”. „E o deplasare lungă la Arad, iar UTA e o echipă bună, cu dublă motivație, în primul rând sunt destul de aproape de accederea în play-off, iar în al doilea rând au câștigat un singur meci pe teren propriu. Cred că motivația și ambiția lor va fi foarte mare. În ceea ce ne privește, mergem acolo încrezători, dornici să ne păstrăm prima poziție, să câștigăm și să mai adunăm trei puncte în clasament. Nu vom menaja pe nimeni în vederea meciului cu CFR, ne interesează să câștigăm acest meci, căutăm să aliniem cel mai bun 11 posibil”, a declarat tehnicinul „roș-albaștrilor”.

„Faima” gazonului din Arad a ajuns și pe retina trupei din Capitală. „Nu știu ce ne va aștepta acolo din punct de vedere al terenului. Din ce am înțeles nu a nins, dar e posibil să plouă la ora jocului. Nu contează condițiile meteo, important e ca noi să facem tot ce depinde de noi pentru a câștiga acest joc” a declarat tehnicianul FCSB-ului.

„Roș-albaștrii” vor deplasa un lot mai subțire din punct de vedere numeric pentru partida cu arădenii, având în vedere faptul că mai mulți fotbaliști din lotul primei echipe au fost trimiși la FCSB II pentru a evolua în derby-ul cu Steaua: „Avem o listă cu jucători care pot participa și la jocurile echipei a doua, din Liga a III-a,și am considerat că pentru acest meci să împărțim oarecum lotul în două. Dar, pentru noi este foarte important meciul de la Arad de mâine seară și trebuie să-l câștigăm”, a încheiat Petrea.

Ultima întâlnire dintre UTA și FCSB la Arad a avut loc în septembrie 2007 și s-a încheiat cu scorul de 1-1. Bănel Nicoliță deschidea scorul pentru oaspeți, iar Edson egala din penalty pentru „roș-albi”. Actualul utist Ioan Hora era titular și integralist pentru formația antrenată la acel moment de Marius Lăcătuș.

 

0
0

Articolul Petrea: „UTA va avea dublă motivație, a câștigat un singur meci acasă și e destul de aproape de play-off” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*