Petrecerea lui Neymar a-nceput în ajunul Crăciunului și se termină după Anul Nou!

Fotbalistul lui Paris Saint Germain își celebrează ziua de naștere cu o mega sărbătoare, la care au fost invitați în jur de 500 de prieteni! Startul petrecerii a avut loc în ajunul Crăciunului și va dura până după Revelion, se arată în cotidianul O Globo.

Evenimentul se desfășoară în Rio de Janeiro, Brazilia, la un conac din Mangaratiba, ce aparține sărbătoritului. Pentru a-și deranja cât mai puțin vecinii, Neymar a construit o discotecă subterană, cu protecție acustică, pentru a izola zgomotul. Și pentru ca ritmul muzicii să fie bine întreținut, fotbalistul a angajat o orchestra cu o mulțime de instrumentiști.

Singura condiție impusă de Neymar invitaților, a fost interzicerea cu desăvârșire a telefoanelor mobile, pentru ca nu cumva să fie făcute publice imagini de la acest dezmăț, care, cu siguranță, este greu de crezut că vor respecta măsurile de siguranță, impuse de pandemia de coronavirus.

Să mai spunem că ultimele statistici ne arată că Brazilia are 190.000 de morți și peste 7,5 milioane de infectați cu coronavirus

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*