Petrescu, dezlănţuit după meciul cu Iaşiul: „Am fost executaţi pentru că am tăcut. Cu ce să-i mai mint pe băieţii mei? La vară plec 100%”

CFR Cluj a făcut doar egal la Poli Iaşi, 1-1, şi a ratat şansa de a o egala la puncte pe FCSB în fruntea clasamentului.

Ardelenii au acuzat dur prestaţia arbitrului Ovidiu Haţiegan, cel care a acordat uşor un penalty moldovenilor.

În opinia clujenilor, acelaşi arbitru le-a refuzat un 11 metri şi în tur cu FCSB, iar penalty-urile primite acum de roş-albaştrii l-au făcut pe Petrescu să declare că vrea să plece în vară de la echipă.

„Haţiegan şi-a făcut datoria în acest campionat. Cu Steaua ne-a ciuruit, cu Iaşi ne-a ciuruit. În aceste condiţii, ce să le mai zic la băieţii mei? Cu ce să-i mai mint? Au şi ei dreptate, au muncit un an extraordinar, am făcut puncte, ni le-au luat şi pe alea. Nu am nimic ce să le reproşez. Dacă eram lăsaţi, în acest play-off aveam cu patru puncte mai mult şi eram pe primul loc. Am fost executaţi pentru că noi am tăcut şi alţii au vorbit. Nu mi-e teamă de nimic, pentru că o să plec la vară din România. Sunt hotărât 100%”, a tunat Petrescu la conferinţa de presă de după meciul cu Iaşiul.

Pentru CFR urmează duminică derby-ul cu FCSB, de pe Arena Naţională.

“Un meci nul e bun şi nu e bun. Trebuie să mergem să câştigăm. Dacă Omrani dădea gol la acea fază, aveam 2-0 şi una era să jucăm cu Steaua la egalitate de puncte şi alta e acum, a mai spus Dan Petrescu.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*