Petrolişti cu ”minute” la loturi

În perioada 3-7 septembrie, naționala U19 a României s-a aflat în Bosnia și Herțegovina, unde a disputat și două meciuri amicale, cei doi jucători care sunt legitimați la cluburi prahovene fiind titulari în al doilea joc. Dacă în prima partidă România s-a impus cu 5-1, în meciul doi, bosniacii s-au impus cu 1-0, fundașul dreapta Pârvulescu (Petrolul, folosit primele 45 de minute), respectiv apărătorul central Adrian Nicolae (împrumutat de găzari la CS Blejoi în Liga 3, integralist) fiind titulari. Tricolorii conduși de selecționerul Adrian Văsîi au încheiat astfel stagiul de pregătire din Bosnia și Herțegovina cu o victorie și o înfrângere, miercuri aceștia ajungând înapoi la Ploiești, urmând ca de astăzi să se alăture programului normal al echipei.

Stoica – marcator la tineret

Tricolorii ”mici”- echipa U21- au pornit în drumul spre EURO 2023. Fiind deja calificată la turneul de peste doi ani din postura de țară gazdă, selecționata U21 a României e nevoită să dispute partide de pregătire în perioadele FIFA. Astfel, Romnia trebuia să joace cu Anglia U21, un amical, anulat din cauza unor cazuri de coronavirus la englezi, jucând în schimb un amical cu FC Buzău, scor 2-1.
România Under 21 a încheiat acțiunea din luna septembrie cu o remiză în fața Georgiei, 1-1. Fostul junior de la Petrolul și Petrosport, Ianis Stoica, legitimat acum la FCSB, a marcat în partida România – Georgia, desfășurată la Voluntari, singurul gol al echipei noastre, la fel cum o făcuse și în testul cu Buzăul, jucat câteva zile mai devreme. În acest meci amical interțări a debutat la ”tineret” și Vali Țicu, fundașul stânga al Petrolului, integralist în jocul cu georgienii, meci de o factură modestă din partea jucătorilor noștri, mai ales în partea secundă.
Tineretul are stabilit programul pentru acțiunea ce va avea loc la începutul lunii viitoare, în perioada 5-10 octombrie, tricolorii urmând să efectueze un stagiu de pregătire în Spania, la Marbella, unde vor întâlni Mexic U21 și Suedia U20.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*