Petrolul a realizat primele două transferuri din mandatul noului antrenor: un mijlocaş golgheter şi un portar care nu a impresionat la o echipă comunală din Liga 2

petrolul ploiestiPetrolul a realizat primele două transferuri ale iernii din mandatul noului antrenor principal Romulus Ciobanu, instalat la finalul primei părţi a sezonului de Liga 3.

Cârjan, căpitan şi golgheter la Domneşti la doar 20 de ani. E la egalitate cu Arnăutu la goluri marcate

După ce principalei contracandidate la promovare, AFCM Alexandria, i-a luat antrenorul principal şi pe cel secund, pe Romulus Ciobanu, respectiv pe Marian Botea, Petrolul a mai slăbit o altă echipă din seria de Liga 3 în care joacă. Una dintre cele două achiziţii ale ploieştenilor vine de la Viitorul Domneşti (locul 7 în Seria 3). Daniel Cârjan (20 de ani), mijlocaşul golgheter al echipei ilfovene, un tânăr de perspectivă, a semnat cu galben-albaştrii. Cârjan era şi căpitanul echipei din Domneşti, dar şi principalul marcator din Seria 3, cu cele 10 goluri fiind la egalitate în fruntea acestui clasament chiar cu Sergiu Arnăutu, atacantul Petrolului. Mijlocaşul ofensiv a semnat un contract valabil până în vară, cu opţiune de prelungire.

Daniel Cârjan a împlinit 20 de ani pe 10 decembrie şi a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Domneştiului, club unde a ajuns după ce s-a format la Sportul Studenţesc. Pe lângă controlul foarte bun al balonului şi viziunea asupra jocului, tânărul mijlocaş ofensiv are şi lipici la gol. A impresionat atât campionatul trecut prin numărul reuşitelor sale, dar şi în acesta, în care a înscris de 10 ori. Cinci dintre goluri au venit în urma unor lovituri de pedeapsă, însă pe care tot el le-a obţinut.

Avram, dat afară de la Miroslava, bun de Petrolul

Al doilea transfer  al găzarilor este un portar care ultima dată a evoluat în Liga 2 la Ştiinţa Miroslava, echipă care a renunţat la el înaintea finalului primei părţi a campionatului. Raul Avram (24 de ani) fusese împrumutat la ieşeni de la FC Botoşani, însă nou-promovata în eşalonul secund a ajuns la un acord de reziliere a contractului cu goalkeeperul după ce nu a impresionat în meciurile în care a jucat.

Avram a apărat în 8 jocuri de Liga 2 pentru Ştiinţa şi a încasat 32 de goluri, dintr-un total de 46 câte a primit echipa în acest sezon, în 21 partide. Într-un singur meci nu a primit gol, cel cu CS Afumaţi. De la înfrângerea cu 6-0 încasată la Călăraşi, cu Dunărea, pe 7 octombrie, Avram nu a mai apărat pentru Ştiinţa.

După despărţirea de Miroslava, Avram a mers la Ploieşti, acolo unde a susţinut câteva antrenamente cu Petrolul şi a fost testat în două amicale. A impresionat noul staff tehnic al prahovenilor şi astfel a ajuns să semneze pe doi ani şi jumătate. Ceea ce înseamnă că după despărţirea de Ştiinţa, nici FC Botoşani, club de care era legat contractual, nu l-a mai păstrat.

Cei doi noi jucători ai Petrolului se vor alătura lotului odată cu reunirea programată pe 10 ianuarie 2018. Primul meci oficial al Petrolul în 2018, din etapa a 14-a, în va desfăşura tocmai la Domneşti, cu Viitorul, echipă de unde l-a luat pe golgheterul Daniel Cârjan.

sursa text: www.liga2.prosport.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*