Petrolul este numai unul! Scrisorile și comunicatele sunt multe de tot…

Toată suflarea petrolistă așteaptă, deja, de câteva luni, rezolvarea situației ”mărcilor” aferente echipei de fotbal Petrolul, concret, neîntâmplându-se mai nimic, cu excepția a zeci de scrisori între Primărie și club, respectiv a tot felul de comunicate lansate de grupările de suporteri, organizate în diverse asociații.
”Uniunea Suporterilor Petroliști a luat act cu stupoare și cu îngrijorare de opiniile exprimate în ultima vreme în public, atât de către membrii ai ACS Petrolul 52, cât și de către reprezentanți ai singurei asociaţii de suporteri rămasă alături de Membrii Fondatori, în interiorul ACS Petrolul 52, cu privire la siglele Petrolul.
Cele 6 sigle Petrolul NU POT FI DISOCIATE, ele constituind trepte pe care s-a construit istoria clubului, fiecare din ele fiind asociată cu etape diferite în dezvoltarea și devenirea Petrolului în ceea ce reprezintă el astăzi. Pentru a respecta spiritul suporterilor, singurul care asigură și legitimează în acest moment continuitatea echipei și palmaresul acesteia, este extrem de necesar ca cele 6 mărci să intre în folosința unuia și aceluiași utilizator. Valoarea unei mărci este dacă nu nulă, cel puțin diminuată în absența celorlalte cinci, care sunt fațetele aceluiași fenomen, numit Petrolul Ploiești.
Mai mult, separarea mărcilor Petrolul și licitarea lor independentă poate crea un risc potențial de apariție simultană a până la 6 echipe Petrolul, toate deținând legitimitate din punct de vedere juridic.

PETROLUL ESTE UNUL SINGUR ȘI AȘA TREBUIE SĂ RĂMÂNĂ!

De aceea licitația pentru cesionarea dreptului de a utiliza mărcile Petrolul nu poate avea loc decât cu cele 6 mărci Petrolul în bloc, nu separat. Totul sau nimic! Nu credem că poate exista cale de mijloc…” – este anunțul Uniunii Suporterilor Petroliști, în timp ce clubul a lansat (vezi facsimile) o nouă scrisoare adresată autorităților locale. Care, cu siguranță, vor continua ”schimbul de epistole” cu clubul, în care fiecare aruncă ”pisica” în curtea celuilalt, impresia fiind că toate taberele sunt mai preocupate de cum se vede situația din exterior, decât de problemele reale ale echipei!

Prima și cea mai mare problem devine… bugetul de salarii, jucătorii primind doar jumătate din drepturile aferente lunii iulie, restul fiind ”cancan”, care nu ține de foame, cum se spune. Iar scrisorile și adresele, comunicatele și ședințele, nu țin loc de buget!

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*