Petrolul i-a luat fața UTA-ei și l-a împrumutat pe Romario Moise, de la Astra

O singură jumătate de an a rămas Romario Moise la Astra Giurgiu după aventura de un sezon, la UTA. Mijlocașul de 25 de ani s-a întors, practic, acasă, la Ploiești, unde va încerca să obțină a doua promovare la rând în Liga 1, în tricoul Petrolului.

Din informațiile noastre, „lupii galbeni” au satisfăcut pretențiile financiare ale conducerii „astrale” pentru un împrumut până la finele campionatului. Cel puțin „Bătrânei Doamne” Astra i-a cerut 300 de mii de euro pentru un transfer defintiv și 80 de mii de euro pentru împrumut, dar asta nu înseamnă că sumele au fost valabile și pentru ploieșteni.

Cert este că Moise a fost prezentat astăzi la Petrolul, în prezența impresarului Bogdan Apostu. Ieri, acesta din urmă a mai intermediat și transferul fundașului Viorel Lică, de la Farul Constanța.

Născut la Ploiești, Moise (24 ani) a bifat 13 apariții în actualul sezon al Ligii I, asta după ce, în campionatul trecut, a fost adversarul „lupilor”, punând umărul la promovarea arădenilor de la UTA, pentru care a marcat 8 goluri în cele 21 de meciuri jucate în ediția 2019-2020 a eșalonului secund. În total, Moise are 60 de partide disputate și cinci goluri marcate la nivel de primă ligă, toate pentru Astra Giurgiu.

0
0

Articolul Petrolul i-a luat fața UTA-ei și l-a împrumutat pe Romario Moise, de la Astra apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*