Petrolul mai aduce un moldovean: portar!

Site-ul de sport din Moldova, Fanatic, anunță un nou transfer al… Petrolului! Astfel, portarul echipei Sfîntul Gheorghe Suruceni și al Naționalei Moldovei, Nicolae Cebotari, a semnat un contract cu echipa Petrolul Ploiești și nu va juca în turul 2 preliminar al Ligii Europa contra celor de la Partizan Belgrad (echipa din Suruceni era calificată după ce depășise, la penaltiuri, în deplasare, Sachtar Solihorsk).

Nicolae Cebotari are 23 de ani și a mai jucat până acum la echipele Academia Chișinău (13 meciuri), Leiria (Portugalia), Botev (Bulgaria) și Sheriff Tiraspol (un singur joc oficial), iar la Ploiești va ajunge undeva spre jumătatea săptămânii viitoare, după ce se va termina ”acțiunea” lotului reprezentativ al țării sale, care joacă în Liga Națiunilor, moldoveanul așteptând să debuteze în prima reprezentativă la nivel de seniori, după ce a făcut parte din loturile de tineret și juniori ale țării sale.

De remarcat că, deși a fost legitimat în Bulgaria și Portugalia, totuși, la echipele respective nu are nicio apariție oficială!

În acest moment, Petrolul are în lot, pentru postul de portar, pe Raul Avram și Cezar Lungu, jucători pe care s-a bazat și sezonul trecut.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*