Petrolul nu a bătut Rapidul cu doi oameni în plus, ratând și trei penalty-uri înainte de vizita de la Arad

”Primvs Derby” al fotbalului românesc și-a consumat un nou episod, unul care nu va fi uitat niciodată de petroliști. Trupa ploieșteană a încheiat meciul cu doi jucători în plus pe teren, însă nu a putut marca nici măcar din penalty. Și nu a avut o lovitură de pedeapsă, ci trei.

Pe primele două le-au ratat Arnăutu și Marinescu, când portarul Mihai Popa a încălcat regulamentul și arbitrul a dictat repetare și cartonaș roșu. În fine, Meza Colli a tras peste poartă. În minutele de final, „lupii” au avut și o transversală și jocul dintre Petrolul și Rapid s-a încheiat la scorul de 0-0, rezultat înregistrat în alte două meciuri din trei disputate până acum în play-off-ul Ligii 2. Prima eliminare a meciului a venit după 28 de minute,  când Rareș Lazăr luase destul de ușor al doilea „galben”.

Evident, remiza albă, cea de-a treia din totalul de patru meciuri disputate în play-off îi convine UTA-ei, care – însă – e chemată să facă și ea puncte. Următoarea ocazie i se ivește miercuri, de la ora 18,30, când pe „Motorul” ajunge Petrolul,  formație care nu ar trebui să stea prea bine cu moralul după ce a ratat trei penalty-uri astăzi și nici nu a valorificat dublul avantaj numeric. În plus, prahovenilor le vor lipsi cei șase jucători, Younes Hamza, Serge Yvan Ekollo, Armando Vajushi, Ștefan Bărboianu, Alberto Olaru și Adrian Nicolae, care au ieșit pozitivi la SARS-CoV-2 și la retestare.

Formații:

Petrolul: R. Avram – Sîrghi (M. Bratu 31′), Andr. Răuță, Ant. Manolache, Țicu – Pierce (Șt. Blănaru 78′) – Gab. Deac, Meza Colli, Laur. Marinescu (cpt.), Saim Tudor – Arnăutu. Rezerve: C. Lungu, Apostolachi – D. Enache, Nițescu. Antrenor: Costel Enache

Rapid: Mih. Popa – Bonnin, Al. Iacob, Mallo, Goge (cpt.) – R. Lazăr, Jorza – Sefer (G. Crețu 81′), Alami (Djuric 46′), Drăghiceanu (Al. Tătaru 72′) – Hlistei (Bg. Manole 83′). Rezerve neutilizate: – Băjan, Labeau, Al. Dulca
Antrenor: Dan Alexa

Eliminați: Rareș Lazăr 28′ (cumul de cartonașe galbene), Mihai Popa 68′ (cumul de cartonașe galbene)

Arbitri:  Iulian Dima (București) – Marius Cristian Marchidanu (Brăila) și Ferencz Tunyogi (Zalău). Rezervă: Ionuț Coza (Cernica – Ilfov).

Observatori FRF: Andrei Ioniță (București) și Adrian Petre (Buzău).

FC Argeș – CS Mioveni, de marți, de la ora 20, este ultima partidă din cadrul rundei secunde a play-offului ligii secunde.

Clasament

  1. UTA Arad 1 0 0 1 3-4 25 pct.
  2. Turris Oltul 2 1 1 0 4-3 24
  3. CS Mioveni 1 0 1 0 0-0 0-0 21*
  4. Rapid 2 0 2 0 0-0 21*
  5. *FC Argeş 1 0 1 0 0-0 20
  6. Petrolul Ploieşti 1 0 1 0 0-0 20

*echipele beneficiază de o rotunjire în plus cu 0,5. La final, în caz de egalitate de puncte, echipele care au beneficiat la început de rotunjire vor fi în dezavantaj.

**locurile 1 și 2 promovează direct în Liga 1 la finalul play-off-ului, iar clasata pe 3 merge la barajul pentru promovare/menținere în Liga 1 împotriva echipei situate pe locul 6 în play-out-ul Ligii 1.

 Foto: Sport Pictures (digisport.ro)

1
0

Articolul Petrolul nu a bătut Rapidul cu doi oameni în plus, ratând și trei penalty-uri înainte de vizita de la Arad apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*