Petrolul şi-a luat ”decar”

Formația ploieșteană de eșalon secund a ajuns la un acord cu tânărul jucător Cosmin Tucaliuc, acesta semnând un angajament valabil până la finalul sezonului în curs.
În vârstă de 21 ani, Tucaliuc (1.74 m) aparține de Farul Constanța, iar în această vară s-a aflat în lotul prim-divizionarei CS Mioveni, însă nu a apucat să debuteze în Liga 1. Anterior, Tucaliuc evoluase pentru Gloria Buzău, în edițiile 2019-2020 și 2020-2021 ale Ligii 2, bifând 44 de prezențe (40 ca titular) și 8 goluri marcate la nivelul eșalonului secund, acesta fiind considerat, în ultimul sezon, un adevărat jucător ”număr 10”, cu multe asisturi și reușite personale, el marcând inclusiv împotriva … Petrolului.
Mijlocaș ofensiv, de picior drept, noul echipier al „lupilor” a avut selecții la loturile naționale de juniori „U16”, „U17” și „U18”, iar cu Academia Hagi a participat la două ediții ale UEFA Youth League.
Tucaliuc va fi în lot la meciul de mâine, din runda a patra a diviziei B, când Petrolul va merge la Târgu Jiu pentru duelul cu Viitorul Pandurii.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*