Piața Agroalimentară din Făget, redeschisă după perioada de carantină

Claudiu BuciuPiața Agroalimentară din Făget a fost redeschisă, după ce autoritățile locale au hotărât să revină la normalitate și perimetrul să redevină funcțional din data de 28 august.

Piața a stat închisă timp de aproape o lună, din cauza carantinei în care a intrat orașul, datorită numărului mare de persoane infectate cu Covid 19.

Perimetrul a mai fost închis și pe perioada stării de urgență.

”În piață au acces doar producătorii agricoli. Așteptăm recomandări din partea inspectorilor de la Direcția de Sănătate Publică Timiș, pentru cei care vin cu marfă de mâna a doua, cum ar fi haine, încălțăminte sau altfel de produse și obiecte, cu mobilă, masă lemnoasă pentru construcții și altele. Momentan, acestea nu vor avea acces în piață nici vinerea, dar nici în celelalte zile, până nu vom avea un răspuns clar din partea autorităților”, ne-a declarat Marcel Avram, primarul orașului Făget.

Piața de vineri din Făget reunește mii de oameni veniți din toată zona de est a județului, dar și din alte județe, cum ar fi Hunedoara, Arad, Caraș Severin sau Alba.i.Articolul Piața Agroalimentară din Făget, redeschisă după perioada de carantină apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*