Pista de sărituri pentru atletism va primi un covor nou de tartan

Lucrările de modernizare a pistei de atletism de la Stadionul Municipal Lugoj, executate pentru prima dată în ultimele trei decenii, se apropie de rezultatul promis de noii administratori.
În această perioadă sunt în curs de derulare ultimele lucrări ce vizează turnarea unui covor de tartan pe noua pistă de sărituri situată în spatele porții de fotbal de la intrarea princi­pa­lă în stadion.

“Dimensiunile noii piste de sărituri vor fi de 50 de m lungime și doi metri lățime. Este o amenajare complet nouă cu un co­vor de tartan. Prin pro­iectul care a f­ost început în primăvară pentru modernizarea con­di­țiilor de antrenamente se urmărește crearea unor dotări adecvate acti­vi­tă­ților sportive prin utilizarea de so­luții moderne. La ora actuală covorul de tartan este printre cele mai bune variante de amenajare folosite și la noile sta­dioane. Până la sfârșitul acestei luni, noua pistă de sărituri ar trebui finalizată și predată sportivilor”, a comunicat Clubul Sportiv Municipal Lugoj.

Lunile de vară sunt încărcate de activități competiționale la atletism, iar lipsa unei piste de sărituri dar și slaba dotare materială pentru pregătirea atleților lugo­je­nii, au făcut ca rezultatele de la conc­ursurile naționale să fie diminuate.

În perioada următoare este promisă reutilarea bazei materiale de pregătire a atletismului lugojean de la stadion cu zece garduri noi de ant­renamente, iar la terenul doi de fotbal vor fi înlocuite băncile de rezervă, aflate într-o stare jalnică.

Finanțarea lucră­rilor de la Stadionul Tineretului a fost posibilă prin implicarea firme J’adore, Gamet și Bro­jur – piese au­to, care au sponsorizat reutilarea și a­chizițiile de materiale de antrenamente.

Articolul Pista de sărituri pentru atletism va primi un covor nou de tartan apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*