Pivot de la naționala mică pentru Crișul: Şamanț a refuzat Clujul și va juca în „alb-albastru”

Echipa de handbal feminin a Crișului a ajuns la șasea achiziție pentru Liga Florilor, campionat la care vor participa în premieră începând cu turneul de la mijlocul lunii octombrie.

De la începutul săptămânii viitoare, sub comanda lui Narcis Cîtu va fi și Diana AnaMaria Şamanț, un pivot de 19 ani, din circuitul echipei naționale de tineret. Originară din Săcălaz (județul Timiș),  tânăra handbalistă s-a format la LPS Banatul, după care a mai evoluat pentru Marta Baia Mare, iar în sezonul precedent a luat pulsul Ligii Florilor, la Bistrița. S-a pregătit toată vara la Cluj, însă nu a mai dorit să rămâna acolo și-și va lega destinul de Crișul Chișineu Criș. La nevoie, Şamanț poate evolua și pe postul de inter dreapta.

Portarul Nicoleta Pășălan, pivotul Andryiana Naumenko, extrema Andreea Taivan și interii Anna Ivanenko și Reka Tamaș sunt celelalte achiziții estivale ale „alb-albastrelor”, care se află în plină pregătire la Chișineu Criș.

0
0

Articolul Pivot de la naționala mică pentru Crișul: Şamanț a refuzat Clujul și va juca în „alb-albastru” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*