Plachetă pentru băiatul lui Adi Lucaci din partea președintelui FRF: „Mi-aș fi dorit să-l fi avut alături de mine, a fost foarte insistent în construcția rapidă a acestui stadion”

Ziua lui Răzvan Burleanu la Arad a început în Grădiște, la cimitir. Președintele Federației Române de Fotbal a depus o coroană și a spus o rugăciune pentru bunul său prieten, Adrian Lucaci, decedat în luna aprilie a anului trecut după ce a pierdut lupta cu o boală grea. Nu puține au fost momentele în care Burleanu l-a dat exemplu pe fostul președinte al Asociației Județene de Fotbal Arad pentru implicarea sa totală și proiectele puse în practică într-o perioadă în care starea sa de sănătate începe să se deterioreze.

Înainte de primul fluier al amicalului România – Serbia, rezervat juniorilor sub 19 ani, șeful FRF a ținut să-i înmâneze o plachetă și un tricou al naționalei lui Bogdan Lucaci, fiul regretatului Adrian Lucaci. „În primul rând, mi-aș fi dorit foarte mult să-l fi avut pe Adi Lucaci alături de noi, alături de mine la acest meci. El a fost unul dintre susținătorii aducerii naționalei României la Arad, ni-l amintim cu toții ca fiind un om foarte insistent în ceea ce privește construcția cât mai rapidă a acestui stadion. Împreună aveam planuri foarte, foarte mari în ceea ce privește dezvoltarea fotbalului din vestul țării, nu doar la nivel de Arad. AJF Arad în mandatul lui a reprezentat un real model pentru toate asociațiile județene de fotbal. Mai ales dacă ne amintim că la începutul primului său mandat AJF Arad era în insolvență, după care a ajuns să fie invidiat de toată lumea pentru multitudinea de proiecte la care a muncit enorm. În momentul de față, Răzvan Cadar are o misiune dificilă, aceea de a-i duce munca și proiectele mai departe în condiții deloc simple și vorbesc despre toate aceste restricții legate de pandemia de coronavirus”, a spus Răzvan Burleanu.

În tot periplul său prin județul Arad, șeful FRF l-a avut alături pe Răzvan Cadar, noul președinte al AJF Arad.

0
0

Articolul Plachetă pentru băiatul lui Adi Lucaci din partea președintelui FRF: „Mi-aș fi dorit să-l fi avut alături de mine, a fost foarte insistent în construcția rapidă a acestui stadion” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*