Play-off / Play-out cu spectatori pentru UTA? Scenariul făcut de Burleanu pentru România – Germania s-ar putea aplica și în campionatele interne!

Fanii sportului rege sunt neăbdători să revină pe stadioane, iar la Arad așteptarea e și mai mare ținând cont că UTA evoluează, din nou, după 12 ani în Liga 1 pe noul stadion „Francisc Neuman”. Iar speranțele se aprind după ultimele declarații ale lui Răzvan Burleanu.

Președintele FRF a anunțat că meciul România – Germania, din preliminariile CM 2022, ar putea să se joace cu spectatori. Federația va comunica în curând scenariul în care va organiza cele patru meciuri de la Euro 2020, iar Burleanu susține că meciul cu nemții s-ar putea disputa pe Arena Națională cu o asistență de 30% din capacitatea arenei: „Discutăm în acest moment și cu reprezentanții Guvernului și cu UEFA, astfel încât la începutul lunii martie să anunțăm scenariul ales. Vrem ca primul meci al echipei naționale la care să participe suporteri să fie meciul cu Germania, unde să avem o capacitate de 30%. Lucrăm pentru acest scenariu cu reprezentanții UEFA care s-au ocupat de organizarea Supercupei Europei. Ne dorim ca la București, în luna iunie, să avem o capacitate de 50%-60%. Rămâne de văzut și cum va continua campania de vaccinare”, a spus Răzvan Burleanu, după Comitetul Executiv din 26 ianuarie.

România și Germania se vor duela în preliminariile CM 2022 pe 28 martie. Echipa națională a României a fost repartizată în grupa J a preliminariilor pentru CM 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein.

UTA – Sepsi, primul meci cu spectatori de pe noul „Francisc Neuman”?

Dacă planul FRF-ului va fi pus în aplicare, atunci spectatorii ar putea reveni pe stadioane şi în  Liga 1 undeva la începutul lunii aprilie, adică pe finalul sezonului regulat. Primul meci cu fani pe propriul stadion pentru UTA ar putea fi cel cu Sepsi, de pe 3 aprilie, din etapa cu numărul 29. Ar urma partidele din play-off sau play-out, în funcţie de clasarea „roş-albilor”, în care prezenţa fanilor „roș-albi” în tribunele arenei din Calea Aurel Vlaicu ar putea putea cântări decisiv pentru rezultatele echipei favorite, chiar dacă la o capacitate redusă, de doar 30%. Nu o dată, Laszlo Balint și elevii săi au declarat că parcursul UTA-ei pe teren propriu ar fi fost altul cu suporteri în tribune. Vă reamintim că arădenii sunt ultimii în clasamentul meciurilor de pe teren propriu, cu numai 6 puncte cucerite din totalul de 21!

0
0

Articolul Play-off / Play-out cu spectatori pentru UTA? Scenariul făcut de Burleanu pentru România – Germania s-ar putea aplica și în campionatele interne! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*