Pleaca Sumudica de la Kayserispor? Are o oferta fabuloasa: „Imi ofera de cinci ori mai mult decat iau acum in Turcia”

Marius Sumudica este foarte iubit de suporterii lui Kayserispor, datorita rezultatelor pe care le-a inregistrat in prima liga a Turciei.

Ca dovada ca este un antrenor urmarit si dorit, acesta a dezvaluit oferta pe care a primit-o din partea unei echipe din Golf, dar a recunoscut nu este inca pregatit sa renunte la munca pe care a depus-o la Kayserispor, indiferent de sumele cu care este ademenit.

”In momentul de faţa am o oferta pe masa din partea unei echipe din Golf. E oferta scrisa, totul pus la punct, dar nu ma intereseaza! Din punct de vedere financiar e de cinci ori mai mare decat ce bani iau acum in Turcia. E un salariu exorbitant pentru mine, dar eu ma gandesc doar la ce inseamna Kayseri. Este munca mea si a staff-ului meu aici si sunt convins ca putem termina in primele opt echipe la finalul sezonului”, a spus Sumudica, potrivit Telekom Sport.

The post Pleaca Sumudica de la Kayserispor? Are o oferta fabuloasa: „Imi ofera de cinci ori mai mult decat iau acum in Turcia” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*