Pleașcă și Klapan nu au acceptat condițiile despărțirii de UTA, Moldovan – spre Rapid?

„Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc își încheie scurta vacanță de iarmă sâmbătă, pe 2 ianuarie. Deși Laszlo Balint i-a anunțat pe Marian Pleașcă și Miho Klapan că nu mai contează pe serviciile lor, cei doi fotbaliști nu au acceptat condițiile despărțirii oferite de club și se vor prezenta la reunire.

Niciunul dintre ei nu se vor mai pregăti cu echipa, dar clubul UTA e obligat prin contract să le pună la dispoziție antrenor licențiat A și medic. Probabil Dinu Donca sau Cristi Păcurar își vor încheia mai repede vacanța și-i vor antrena pe Pleașcă și Klapan până când aceștia își vor găsi alte angajamente convenabile. Dacă își vor găsi…

Altfel, portarul Horațiu Moldovan nu a renunțat la gândul plecării de la UTA. Nemulțumit că nu a mai jucat din etapa cu numărul patru a Ligii 1 și nici măcar nu a prins banca atâta timp cât Balauru a fost apt, „goal-keeperul” de 22 ani și, din informațiile noastre, ar exista varianta unui transfer la Rapid, în Liga 2-a. În cazul în care portarul clujean pleacă în această iarnă, conducerea „Bătrânei Doamne” nu mai pare dispusă să investească într-un portar sub vârstă, ci îl va promova la prima echipă pe Cristian Blaga (16 ani).

0
0

Articolul Pleașcă și Klapan nu au acceptat condițiile despărțirii de UTA, Moldovan – spre Rapid? apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*