Ploieşteanul Voicu, remiză în Colosseum Tournament

Chiar dacă se desfășoară fără spectatori, galele de kickboxing își continuă cursul, promoția Colosseum Tournament, organizată de ploieșteanul Gabriel Georgescuş având programat la sfârșitul săptămânii trecute, la București, a 23-a gală!
În cadrul galei, care a cuprins 9 lupte (7 pe taboul principal și două preliminare), ploieșteanul Alexandru Voicu a dat piept cu Flavius Boiciuc, la capătul celor 3 reprize, arbitrii judecători luând decizia de egalitate în meci! „Respect decizia lor și mergem mai departe! Mulțumesc mult antrenorului meu Stelu Felix pentru pregătire și pentru că-mi este alături tot timpul, prietenului meu Dan Hreban pentru susținerea necondiționată, familiei mele, colegilor de la sală ce m-au ajutat în pregătire, promotorului galei Colosseum Tournament, Gabriel Georgescu, pentru oportunitatea de a lupta și vouă, celor ce mi-ați trimis mesaje de susținere. Fără ajutorul sponsorilor mei, totul ar fi fost foarte greu. Le mulțumesc pe această cale!” – a fost mesajul lui Voicu după lupta terminată la egalitate, la capătul celor 9 minute de încleștare în ring.
Pe 10 martie este deja programat un alt eveniment, Dynamite Fighting Show 10, cu participare internațională, tot la București, Monza – Italia și Constanța fiind ”pe hartă” în prima jumătate a anului 2021 pentru noi evenimente din această promoție.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*