Ploieştenii care locuiesc lângă Mall Mercur, enervaţi la culme de “ţigănia” de la terase

• Se solicită verificări la sânge din partea instituțiilor abilitate de control

Zeci de ploieșteni reclamă ignoranța și chiar reaua-credință din partea conducerii Mall Mercur, cu sprijinul căreia în fața centrului comercial s-au ridicat peste noapte terase, pe spațiul pietonal, unde nu sunt respectate normele de igienă sau de zgomot.
Ploieștenii care locuiesc în zonă spun că locatarii blocurilor din vecinătatea mall-ului nu mai au liniște de când s-a deschis sezonul teraselor și reclamă faptul că zona centrală s-a transformat într-un adevărat colț de maidan.
„Seara se îmbată la terase și vin să-și facă nevoile chiar în zona pietonală, pe la scările blocurilor și ușile magazinelor. De foarte multe ori ies și scandaluri sau bătăi, care se întind până la ore foarte târzii din noapte. Patronii acestor terase și reprezentanții magazinului Mercur nu văd decât banii care le intră în buzunare și, în rest, potopul. E inadmisibil că în 2018, în centrul unui municipiu, să trăim că în Bronx. E o țigănie oribilă!”, relatează oamenii din zonă.
Presa locală solicită autorităților locale să verifice de urgență dacă aceste societăți dispun de autorizațiile necesare funcționării, dacă asigură toalete și dacă sunt pregătiți să intervină în scandalurile iscate între clienți, după ce aceștia din urmă consumă băuturi alcoolice.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*