Plombarea străzilor din municipiul Lugoj, mai are de așteptat

Primăria Lugoj a anunțat că a pregătit documentația necesară și a scos la licitație proiectul de plombare a străzilor din municipiu, care prezintă o stare avansată de degradare a carosabilului.
Drumurile lugojene au de ani de zile probleme serioase în fiecare primăvară, iar lucrările de reparații au rezolvat doar pentru câteva luni situația, după care gropile reapar periodic.

“Săptămâna aceasta sperăm să putem desemna un câștigător al licitației, care a fost lansată pe site-ul electronic. Legal, însă, lucrările se pot face doar după aprobarea banilor în buget. Anul acesta, vom pregăti totul din timp și încercăm să începem plombările, într-o primă fază pe o suprafață de 5000 de metri pătrați, a doua zi după aprobarea bugetului, care este preconizată la mijlocul lunii următoare. Termenul de finalizare din contract este de două luni”, a explicat Bogdan Blidariu, viceprimarul Lugojului.

O îm­bu­nătățire a calității drumurilor este o promisiune a noii administrații locale, dar schimbarea mai are încă de așteptat.

Articolul Plombarea străzilor din municipiul Lugoj, mai are de așteptat apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*