Pobeda Star Bîșnov – CSC Ghiroda și Giarmata Vii 0-1 (0-1): Pădurariu 11

Tras pe margine și pus la colț prin dictatoriale impuneri ale unor absurde politici de inginerie socială care n-au nici cea mai mică justificare de ordin medico-sanitar și din sferele științei și cercetării, sub căpăstrul unor decizii fără acoperire prin natura lor, motivele și argumentele implementării aberațiilor echivalând cu false pretexte, fotbalul suferă cumplit și abia își trage zilele în niște săptămâni când ar trebui de fapt să duduie din plin la început de sezon. Ediție 2020-2021 în care s-au jucat momentan numai 24 de meciuri oficiale în întreg sportul rege românesc la nivelul primelor două eșaloane, partidele de verificare desfășurându-se și acestea cu pipeta. Una a avut loc peste săptămână între divizionare ”C” și ”D” din Timiș. 

Recenta câștigătoare a fazei județene Timiș a Cupei României, Pobeda, astfel calificată în turul I eliminatoriu la nivel național al ediției 2020-2021, a primit vizita unei grupări din eșalonul imediat superior, învingătoare la limită printr-un gol marcat în primul sfert de oră: Pobeda Star Bişnov – CSC Ghiroda şi Giarmata Vii 0-1 (0-1). 

Divizionarii ”C” n-au mai jucat un meci oficial de aproape o jumătate de an, o pauză forțată ca niciodată, cei din Ghiroda și Giarmata Vii plasându-se pe locul 8 în Seria a IV-a din Liga 3 la oprirea în martie a campionatului, după remiza 3-3 din 7 ale lunii la Cermei, prima din returul campionatului, și înaintea partidei anulate acasă cu LPS Cetate Deva, galben-albaștrii timișeni deținând la ora întreruperii cu 8 puncte mai puțin decât a doua clasată, CS Șoimii Lipova, și jumătate din punctele liderului U Craiova 1948 SA, nou-promovat dar care n-a debutat încă în Liga 2 tot din cauza protocoalelor fără absolut nici un sens trasate ”de sus”. ”Bulgarii” au jucat în schimb recent un meci oficial, finala județeană a Cupei României, câștigată în Timișoara cu 0-2 în fața colegilor de eșalon de la CSU UVT, cu mențiunea că nici divizionarilor ”D”, precum celor din ”C”, nu le-au fost aduse la cunoștință reperele calendarului competițional de regularitate din campania 2020-2021. Totul stă spânzurat la cheremul unor executanți de ordine pe scări ierarhice, executanți care ori habar n-au pe ce lume trăiesc, ori sunt complici în scenariul manipulării actuale.

Până una alta, marți seară, pe terenul ”Hristo Stoichkov”, Pobeda a găzduit de la ora 18:30 primul meci amical după ce a cucerit trofeul timișean al Cupei României, iar formația antrenată de Daniel Vasilcin a avut parte de un adversar bun, din C4, CSC Ghiroda și Giarmata Vii, care a învins la limită.

Înaintea partidei s-a păstrat un moment de reculegere în memoria fostului jucător al gazdelor, Eugen Ciocan, plecat vremelnic în ceruri, la 37 de ani.

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 11 de Cristian Pădurariu iar tot oaspeţii au nimerit bara de două ori, prin Mahadyi Kayondo în minutul 37 şi Mircea Stupu (min. 62). De la gazde, cea mai mare ocazie de egalare a irosit-o Raul Costescu în minutul 60.

La fluierul arbitrului Florin Brădău au jucat următoarele formaţii:

Pobeda Star Bîșnov: Stoianov – Budur, Oneţ, Mirciov, Tranculov, Rusu, Sîrbu, Briciu, Raul Boboiciov, Flavius Tulcan, Costescu.

Antrenor Daniel Vasilcin.

Au mai intrat: Ioan Ciocani, Patrik Ciocani, Ion Boboiciov şi antrenorul-jucător Vasilcin.

CSC Ghiroda și Giarmata Vii: Gîrlea – Vlădia, Bocşan, Mureşan, Andreica, Saizu, Simedru, Ciobanu, Kayondo, Pădurariu, Costea.

Antrenor Vlad Bura.

Au mai jucat: Mosoarcă, Stupu, Volosciuc, Mancaş, Poparadu, Ghinescu, Grancea, Piţigoi şi Giurgiu.

The post Pobeda Star Bîșnov – CSC Ghiroda și Giarmata Vii 0-1 (0-1): Pădurariu 11 appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*