Poenaru, contrariat de „scurtcircuitul” cu UTA: „A fost cel ma bun joc al nostru de când a început returul, dar, din păcate, fotbalul se joacă pe goluri”

Academica Clinceni pierde din turație și își pune în joc locul din play-offul Ligii 1 după 0-3 cu UTA, rezultat ce a urmat după alte două eșecuri, două egaluri și doar un succes în noul an. Paradoxal, la finalul meciului, Ilie Poenaru a susținut că echipa sa a făcut cel mai bun joc contra arădenilor, doar că s-au jucat cu ocaziile și au greșit „ca în curtea școlii” pe faza defensivă.

Printre altele, ilfovenii au ratat și un penalty, prin Chunchukov, în minutul 80, când oaspeții aveau deja 3-0 pe tabelă după reușitele semnate Antal (1), D. Rusu (49) și Roger jr. (73). „Am avut așteptări foarte mari de la acest meci și, ca să vedeți cum este fotbalul, a fost cel ma bun joc al nostru de când a început returul, din punct de vedere tehnico-tactic. Dar, bineînțeles, și cu anumite probleme. Să începi meciul de la 0-1, adică să iei gol în secunda 30, 40, este foarte frustrant, după care, zic eu, am dominat total jocul cel puțin 75-80 de minute. Știam că UTA joacă doar contraatacul, asta au și făcut, au marcat două goluri numai pe contre. Să ai 3,4,5 ocazii clare, chiar și un penalty și să nu reușești să marchezi, pe fondul unui joc foarte bun, e supărător. Nu le pot reproșa jucătorilor că nu au avut atitudine  sau că nu au jucat și nu și-au creat ocazii clare de a înscrie, dar, din păcate, fotbalul se joacă pe goluri. Adversarul ne-a prins, ne-a taxat, facem greșeli de curtea școlii. Ăsta este fotbalul, nu avem ce să facem”, a spus antrenorul Academicii Clinceni la flash-interviurile de după disputa cu arădenii.

0-3 cu UTA a fost al treilea eșec stagional pe teren propriu al Clinceniului, care au mai pierdut în fața primelor clasate FCSB (0-2) și CFR Cluj (1-2).

 

0
0

Articolul Poenaru, contrariat de „scurtcircuitul” cu UTA: „A fost cel ma bun joc al nostru de când a început returul, dar, din păcate, fotbalul se joacă pe goluri” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*