Poienile de sub Munte: Focuri de armă după contrabandiști. Trei persoane din Maramureș reținute.FOTO

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Poienile de Sub Munte au descoperit și confiscat, pe timpul unei misiuni specifice, peste 1.300 pachete cu țigări, marfă ce urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din România.

Ieri, 2 martie a.c., în jurul orei 17.30, lucrători din cadrul Sectorului P.F.  Poienile de sub Munte, pe timpul executării unei misiuni specifice, au observat trei persoane care se deplasau de la frontiera de stat către interiorul țării transportând colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea bărbaților, moment în care aceștia au abandonat coletele și s-au dispersat în direcții diferite.

Drept urmare, lucrătorii noștri au tras un foc de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale, fiind reținute două persoane, cetățenii români Vasile B., în vârstă de 20 ani și G. C., în vârstă de 16 ani, ambii domiciliați pe raza județului Maramureș.

La cercetarea terenului au fost descoperite trei colete cu țigări care au fost transportate la sediul sectorului, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 1.370 de pachete de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de 16.400 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în continuare se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*