„Poker” utist cu Mladinovici la centru

Pentru a patra oară în acest sezon de Liga 1, UTA va fi arbitrată de Horia Mladinovici și încă o dată în deplasare. Până acum, cu bucureșteanul la centru, „Bătrâna Doamnă” a bifat toate rezultatele posibile: 1-1 cu Hermannstadt, 0-3 cu Sepsi și 3-0 cu Clinceni.

În general, Mladinovici i-a arbitrat bine pe arădeni, poate cu excepția penalty-ului cu Academica. Acum o lună de zile, „fluierașul” din Capitală a considerat că Erico a fost cel care l-a faultat pe Markovic când cei doi fotbaliști s-au dat pur și simplu cap în cap. A fost a opta lovitură de la 11 metri dictată împotriva „roș-albilor”, cele mai multe cu care a fost penalizată o echipă în acest campionat.

Așadar, utiștii și Mladinovici se reîntâlnesc mâine, la orele amiezii (12,30), la Mediaș, în cadrul etapei a 25-a a Ligii 1. Brigada de trei va fi sută la sută bucureșteană, cu Mircea Grigoroiu și Cosmin Vatamanu la cele două linii. Rezerva vine de la Oradea, în persoana lui Florin Marcu, iar observatorul federal de la Baia Mare – Zoltan Szekely.

Înainte de meciul de mâine, UTA este pe locul 8 în Liga 1 cu 30 de puncte strânse, în timp ce medieșenii sunt pe 11, la două lungimi de undă.

FOTO: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

0
0

Articolul „Poker” utist cu Mladinovici la centru apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*