POLIȚIA de FRONTIERĂ MARAMUREȘ în DOLIU. TÂNĂRUL DECEDAT în groaznicul accident de la Vișeu era POLIȚIST de FRONTIERĂ. VEZI cine era el. VIDEO+FOTO

Tragedia produsa astazi dimineata pe DN18 pe raza localitatii Viseu de Jos, in care un barbat in varsta de 27 de ani si-a pierdut viata, a indoliat Politia de Frontiera Maramures.

Daniel Pop Ghita muncea de cativa ani ca politist de frontiera la ITPF Sighetu Marmatiei. El era pe scaunul din dreapta fata in autoturismul BMW ce era condus cu viteza se pare de un consatean.

Impactul violent cu un stalp, apoi cu un podet a distrus pur si si simplu autoturismul, iar politistul de frontiera a decedat pe loc, cu toate ca medicii l-au resuscitat o ora. Conducatorul auto se zbate intre viata si moarte la spital.

Vom reveni cu detalii

IMAGINI TRAGEDIE IMENSĂ la VIȘEU. UN MORT și o PERSOANĂ rănită…

ACTUALIZARE. IMAGINI TRAGEDIE IMENSĂ la VIȘEU. Un tânăr de 27 de ani din localitate a murit și o PERSOANĂ rănită GRAV. UN BMW S-A FĂCUT PRAF VIDEO+FOTOhttp://jurnalmm.ro/imagini-tragedie-imensa-la-viseu-un-mort-si-o-persoana-ranita-grav-un-bmw-s-a-facut-praf-videofoto/

Posted by Jurnalmm Maramures on 25 Noiembrie 2017

sursa:vasiledale.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*