Poliția Locală, în acțiune! Zeci de amenzi aplicate în ultimele două săptămâni

Agenții din cadrul Poliției Locale Lugoj au aplicat, numai de la începutul acestei luni, peste 50 de sancțiuni contravenționale celor care parchează aiurea, dar și celor care aruncă deșeuri în locuri nepermise. Ce mai mare, în valoare de aproape 6.000 de lei a fost aplicată unui lugojean care și-a depozitat resturi din construcții pe marginea drumului, în apropiere de Autoliv.

”Pentru depunerea de deșeuri în locuri nepermise amenda este cuprinsă între 3.000 și 6.000 de lei. Pe drumul Tapiei, acestea erau depozitate chiar pe marginea drumului. Îi atenționăm pe toți cei care intenționează să arunce gunoaie în locuri nepermise că facem în permanență controale, iar cei prinși riscă amenzi foarte mari”, au comunicat cei din conducerea Poliției Locale Lugoj.

Sancțiuni au fost acordate și celor care parchează în locuri interzise, în special pe cele destinate persoanelor cu nevoi speciale. În astfel de cazuri amenzile au o valoare cuprinsă între 300 și 600 lei.

Articolul Poliția Locală, în acțiune! Zeci de amenzi aplicate în ultimele două săptămâni apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*