Polițiști olteni, loviți în trafic. Oamenii legii încercau să prindă doi suspecți de înșelăciune, din București

În luna februarie, suspecții HB şi IM, din municipiul Bucureşti, au indus în eroare un fermier, ML, din oraşul Scorniceşti, județul Olt, căruia i-au vândut seminţe hibrid contrafăcute purtând denumirea unor mărci înregistrate.

„Suspecții sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de înşelăciune, prevăzută de art. 244 alin. 1 şi 2 Cod Penal, contrafacerea unei mărci şi punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, prevăzută de art. 90 alin. 1 lit. a şi b din Legea 84/1998 şi ultraj, faptă prevăzută de art. 257 alin. 1 şi 4 Cod Penal raportat la art. 193 alin. 1 Cod Penal şi art. 253 alin. 1 Cod Penal”, se arată într-un comunicat de presă remis de Parchetul Slatina.

Ofițeri din cadrul IPJ Olt au mers în București pentru identificarea și prinderea suspecților. Numai că aceștia nu s-au lăsat intimidați de organele legii și au încercat să fugă lovind în mod repetat echipajul de poliție. Procurorii fac precizarea că polițiștii au fost răniți în urma agresiunii, iau autoturismul a fost avariat.

Potrivit aceluiași document, joi, 2 martie, oamenii legii au efectuat percheziţii la cinci adrese utilizate de suspecţi, ocazie cu care a fost identificată o fabrică clandestină de produs şi împachetat seminţe hibrid, produse fito-sanitare contrafăcute precum şi 253 de saci cu seminţe hibride contrafăcute.

Procurorii au fost sprijiniți și de lucrători din cadrul DGPMB - Poliţia Sectorului 6, Serviciul de investigare a criminalităţii economice şi Poliţia Locală Sector 4.
 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*