Porţi deschise la Jandarmeria Maramureş

Azi, 29  martie  a.c., la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş a avut loc ,,Ziua porţilor deschise’’ parte din acţiunile organizate pentru marcarea aniversării a 168 ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Activităţile au debutat la ora 10.00., la sediul din municipiul Baia Mare şi am avut parte de un numeros grup de participanţi, alcătuit în mare parte din copii şi elevi din cadrul unităţilor de învăţământ din Maramureş.

Cadrele de jandarmi au prezentat aspecte privind activitatea şi atribuţiile celor care se află la datorie în slujba cetăţeanului zi de zi, materialele aflate în dotarea jandarmilor, exerciţii demonstrative desfăşurate de către cadrele Detaşamentului Mobil, exerciţii în care au fost implicaţi câinii de serviciu.

Cu acest prilej jandarmii au prezentat celor  prezenţi,  posibilitatea de a candida  pentru a fi admişi în cadrul  instituţiilor militare de învăţământ care formează personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,,Pintea Viteazul” Maramureş mulţumeşte celor care şi în acest an ca de fiecare dată, au fost alături de instituţie, au susţinut şi au participat direct sau indirect, la activităţile organizate şi desfăşurate în cadrul manifestărilor dedicate aniversării a 168 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*