Potaissa Turda s-a calificat lejer în optimile Challenge Cup. Finalista ediţiei trecute a câştigat ambele meciuri din Kosovo

foto: turdanews.net

Echipa de handbal masculin Potaissa Turda a câştigat categoric ambele meciuri disputate în turul trei al Cupei Challenge şi s-a calificat în optimile de finală.

Turdenii au jucat, sâmbătă şi duminică, pe terenul echipei KH Trepca, din Kosovo, şi nu au avut nicio problemă în a se impune în ambele partide.

După 35-19 în jocul de ieri seară, astăzi la prânz elevii lui Horaţiu Gal au înscris şi mai multe goluri, Potaissa câştigând cu 40-30 (25-15). Au fost primele meciuri europene din acest sezon pentru echipa care a jucat finala Cupei Challenge în ediţia precedentă, Lazăr şi colegii săi sperând că vor evolua cu trofeul pe masă şi în primăvara lui 2018.

Aflaţi într-un vârf de formă şi în Liga Zimbrilor, acolo unde sunt la un punct în spatele liderului Steaua, turdenii vor juca meciurile din optimile Cupei Challenge la începutul lunii februarie 2018, adversarul urmând să fie tras la sorţi.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*