Practic și plin de viață: cumpără un vestiar metalic cu uși colorate!

Un vestiar metalic poate fi util în orice companie, deoarece ajută în procesul de organizare și ține la distanță persoanele neautorizate de informațiile confidențiale. Totuși, alegerea acestuia reprezintă o adevărată provocare. Pe lângă caracteristicile oferite, este important să ții cont de criteriul estetic. Iată ce avantaje prezintă modelele cu uși colorate!

Vestiare metalice cu uși galbene

Aceste vestiare metalice sunt utilizate în instituțiile de învățământ, având spații de depozitare speciale pentru rechizite școlare. Polița interioară a unui asemenea produs permite amplasarea materialelor didactice, iar faptul că există un sistem de închidere cu două chei asigură elevilor protecția pe care și-o doresc. Structura exterioară este realizată din tablă de oțel profilată, de primă calitate și cu grosimea de 0,6 mm.

De asemenea, ușile acestui vestiar metalic sunt dublu ranforsate și dotate cu găuri de ventilație în partea superioara și cea inferioară. Acestea permit un nivel de ventilatie corespunzător și previn formarea bacteriilor. Există fante de aerisire și în acoperiș, nervurile longitudinale amplasate pe laterale și pe uși oferind o rigidizare sporită. Produsul are dimensiunile de 1000x500x1950 mm, greutatea sa netă fiind de 50 de kilograme.

Vestiare metalice cu uși albastre

Un astfel de model este casetat și dispune de opt compartimente. Deși acestea nu sunt suficiente pentru o companie cu mulți angajați, antreprenorii care au un număr limitat de personal pot apela la o astfel de alternativă. Prețul de achiziție pentru un asemenea vestiar metalic este de 1674, 32 lei cu TVA inclus, fiind aplicată o reducere de 284,37 lei. Garanția oferită este valabilă doi ani de zile și produsul vine la pachet în stare complet asamblată.

Drept urmare, nu mai este nevoie să angajezi o persoană avizată pentru montaj și știi sigur că nu se comit erori în același proces. Vopseaua acrilică prezintă un nivel ridicat de rezistență la coroziune, în conformitate cu normele A.S.T.M.B. 117.64 cu revizuiri. În plus, aceasta este ignifugă și suportă contactul cu focul.

vestiar metalic

Vestiare metalice cu uși roșii

Un vestiar metalic cu ușile rosii are 20 de compartimente, fiind apreciat din acest motiv în industria de fitness. Certificările exterioare atestă rezistența sa la contactul cu lichidele reci, precum și la căldură sau la zgârieturi.

Pe lângă, tendința de a se reține mizeria și rugina este redusă. Balamalele interne antiefracție sunt ideale pentru a opri încercările de furt, însă se pot atașa și alte măsuri de protecție. Spre exemplu, ai posibilitatea de a adăuga închiderea în trei puncte, cu monedă sau prin cifru. Ușile se pot schimba cu cele HPL care au grosimea de 8mm sau unele MDF, care au grosimea de 18mm.

Care sunt cele mai recomandate nuanțe pentru un vestiar metalic?

Criteriul estetic nu este cel mai important, însă poate influența decorul dintr-o încăpere. De aceea, este recomandat să alegi ceva care să vină bine din punct de vedere cromatic. Spre exemplu, dacă pereții sunt albaștrii, un model cu ușile verzi se integrează perfect.

 

O altă variantă este să alegi un model pe argintiu sau negru, deoarece aceste nuanțe creează un contrast puternic. Ușile vestiarelor metalice de la un magazin online precum officeclass.ro se pot vopsi înainte de comandă pentru a crea un aspect profesional!

Articolul Practic și plin de viață: cumpără un vestiar metalic cu uși colorate! apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*