Prahova a raportat ieri doar 29 de cazuri noi de coronavirus!

V. Stoica

Doar 29 de cazuri noi de coronavirus au fost raportate, ieri, în județul Prahova, la care s-au mai adăugat și cele 11 ca urmare a retestării persoanelor depistate anterior ca fiind infectate cu SARS Cov-2.
Cu toate acestea, Prahova a rămas în topul zonelor cu cele mai multe cazuri din țară, înregistrate de la începutul pandemiei, cu 22.843.
Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19, în Prahova, este de 428, dintre care 377 de paturi erau ieri ocupate, iar la Terapie Intensivă nu mai era niciun loc liber dintre cele destinate pacienților confirmați cu noul coronavirus. Și numărul deceselor raportate este în scădere în județul Prahova. Astfel, dacă în urmă cu o săptămână sau două, se înregistrau decesele a cel puțin 10 persoane în fiecare zi, ieri, un singur caz a fost raportat, al unei femei în vârstă de 65 de ani, care avea și alte afecțiuni.
La nivel național, însă, în intervalul 20.12.2020 (ora 10:00) – 21.12.2020 (ora 10:00) au fost raportate 87 decese (45 bărbați și 42 femei) ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus.
81 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, pentru 5 pacienți decedați nu au fost înregistrate comorbidități, iar pentru 1 pacient decedat nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*