Prahova îşi va apăra titlul la amatori!

Marian Dima

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova a confirmat înscrierea în Cupa Regiunilor – faza naţională, competiţie dedicată selecţionatelor judeţene de amatori, care are drept finalitate decernarea titlului de campioană naţională şi, implicit, participarea la turneul UEFA Regions Cup, ediţia 2018-2019.
Selecţionata „Prahova Muntenia” este chiar deţinătoarea trofeului, câştigat în 2016 pentru a treia oară, de către prahoveni, ultima dată sub comanda lui Nae Constantin, acum antrenor secund pe banca Naţionalei de tineret a României! Prahovenii au şi mai multe participări internaţionale, reprezentând România la turnee UEFA Regions Cup în Ungaria, Turcia, Bulgaria şi România.
Formate din jucători care au evoluat, cel mult la nivelul Ligii a III-a şi care joacă în competiţiile de amatori (Liga a IV-a), la momentul competiţiei, selecţionatele judeţene au termen de înscriere în competiţia „amatorilor” data de 20 octombrie, după care, în funcţie de numărul echipelor care şi-au manifestat intenţia de participare, se vor stabili formatul şi programul competiţiei.
Până la şedinţa de organizare la nivel naţional, AJF Prahova va stabili componenţa staff-ului tehnic, care va fi format, cel mai probabil, doar din antrenori angrenaţi în competiţia Ligii A Prahova.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*