Prahovean bănuit de proxenetism, reținut

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate, împreună cu procurorii de la DIICOT Ploiești, au efectuat o percheziție domiciliară în Prahova, la locuința unei persoane bănuite de trafic de minori.
Potrivit unui comunicat al IPJ Prahova, „din cercetări a rezultat că, începând cu a doua jumătate a anului 2020, persoana bănuită, prin promisiunea unei relații de conviețuire și a unui trai mai bun, ar fi racolat o victimă minoră, în vederea exploatării sexuale, urmărind obținerea de foloase materiale. Victima ar fi fost exploatată sexual, în diferite locații închiriate în regim hotelier, în județele Prahova și Buzău, prin intermediul unor anunțuri în mediul online postate de persoana bănuită.
Totodată, persoana bănuită ar fi recurs la monitorizarea permanentă a victimei, ceea ce i-ar fi menținut acesteia o stare de temere constantă, iar, în momentul în care victima nu ar mai fi dorit să continue activitățile, persoana bănuită ar fi avut un comportament violent”.
În urma descinderilor, la sediul DIICOT Ploiești au fost conduse și audiate 10 persoane, iar, în urma analizării materialului probator, a fost dispusă măsura reținerii față de persoana bănuită de proxenetism.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*