Precizare a Guvernului despre ”relaxarea restricţiilor”: Nu e avută în vedere, pentru perioada următoare, modificarea măsurilor adoptate

 

 

Guvernul a precizat luni că pentru perioada imediat următoare nu vor fi adoptate măsuri de relaxare a restricţiilor, aşa cum s-a afirmat în spaţiul public, fiind citate surse guvernamentale, potrivit Agerpres.

„Menţionăm faptul că aceste măsuri sunt raportate la incidenţa fiecărei localităţi printr-un mecanism prezentat public, iar retragerea acestora depinde de reducerea nivelului de răspândire a virusului la nivelul localităţii. În ceea ce priveşte perspectiva unor măsuri de natură a permite desfăşurarea unor tipuri de activităţi, menţionăm că nu sunt adoptate decizii în acest sens şi nu vizează perioada imediat următoare”, se arată în precizarea transmisă de Executiv.

Sursa citată adaugă că la nivel guvernamental se desfăşoară „consultări şi analize” referitoare la momentul în care rata de răspândire a virusului la nivel naţional va fi redusă semnificativ şi „doar în acest context, într-un interval de câteva luni de zile, vor putea fi puse în discuţie condiţiile pentru desfăşurarea anumitor tipuri de activităţi”.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*