Pregătim ghetuțele! Campanie de donații pentru copiii Centrului ”Sf. Nicolae”

Primele sărbători de iarnă se apropie, iar acest lucru reprezintă un bun prilej pentru oameni să își îndrepte privirea și către cei mai puțin norocoși, cu atât mai mult când este vorba de copii.
În spiritul sărbătorii Sfântului Nicolae pe care o celebrăm la început de decembrie, la Lugoj demarează o acțiune caritabilă, iar locuitorii municipiului sunt îndemnați să aducă, prin gestul lor, un zâmbet pe chipul celor mici.

”Cu ocazia Sărbătorii închinate Sf. Nicolae, dorim să aducem bucurie în sufletele copiilor din Centrul de Zi, prin oferirea darurilor specifice acestei zile. Persoanele care doresc să sprijine demersul nostru o pot face atât prin donații de dulciuri sau jucării, cât și prin ajutor financiar în contul BCR Lugoj: RO14RNBC0252161156330000. Vă mulțumim!”, transmit reprezentanții Centrului de zi ”Sf. Nicolae”.

Orice sumă este binevenită, la fel și dulciurile, alimentele neperisabile ori hainele și jucăriile noi sau în stare foarte bună care vor umple ghetuțele copiilor.

Obiectele și alimentele pot fi aduse până la data de 6 decembrie la sediul centrului, pe strada V. V. Delamarina, nr. 7.

Articolul Pregătim ghetuțele! Campanie de donații pentru copiii Centrului ”Sf. Nicolae” apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*